2777
2789

من یه هفته س با مامانم اومدیم شهرستان خونه مادربزرگم .دیروز به شوهرم گفتم بیا دنبالم به من گفت نمیتونم بیام میخوام جایی برم .تا اینکه دیروز عصر فهمیدم آقا رفته با خانوادش دور دور وتفریح  .البته این نمی‌خواسته بره دومادشون گفته خونه تنهایی بیا بریم خیلی به این اصرار کرده اینم مجبور شده .وقتی فهمیدم زنگ زدم بهش زهر مارش کردم یکم اعصابم آروم  شد .ولی اون خیلی ناراحت شد .منم راستش بعدا پشیمون شدم .بنظرتون امروز چیکار کنم زنگ بزنم بهش یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر رفتارتون بد بوده 

همین کارها رو میکنید که شوهراتون ازتون زده میشن 

کادو بخر و عذر خواهی کن 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو بزار جای همسرت خودت یه هفته با خونوادت رفتی گردش ایشون یه روز رفته شما ناراحتی عجب ادمی هستی از دماغ دراوردی یه روز رفته بیرون ،شماها اسیر گرفتین نه شوهر 

چی بوده؟

بحث متفرقه تو تاپیک یه شخص دیگه درست نیست 

یا تو تاپیک خودم اگه میشه بپرسید یا خصوصی هر سوالی دارین

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست 

ببین خودت بامامانت رفتی وشوهرتو تنها گذاشتی.مقصرخودتی..بعدشم اون بنده خدابه اصرار بقیه رفتن بهت نگفته که ناراحت نشی..خودتم رفتی تفریح خونه مامانت.سعی کن هرجامیخوای بری باهم برید.ازش معدرت خواهی کن