2777
2789
عنوان

قدیمی های سایت بیاین

158 بازدید | 19 پست

نمدونم چرا رو هر کدوم از شکل های بالا میزنم زنگوله یا پاکت نامه هیچی نمیاره رو صفحه اصلی میمونه از دیشبم هر چی میزنم رو زنگوله یک صفحه سفید میاد نوشته هایی که تو داشبورد و تنظیمات بود همه رو لیست میکنه هیچ کدوم رو باز نمیکنه

چرا اینژوری شده واسه شمام اینطوریه

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

من جدیدم اینطوری نیست برا من ک

تا دیدار تو یک شیشه فاصله است و من مثل ماهی میان تنگ و تنگ میان دریا🌿🤍به یک صلوات مهمونم کن🔮مهربونی توی وجودمه🌱شخصیت آرومی دارم🦋شخصیت من مثل اثر انگشتم شبیه هیچکس نیست😁پر از وایب مثبت شور و اشتیاق🎈شعر و شاعری رو دوست دارم🥹خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🧬پس خوشبخت باشیم.🧸همیشه امیدوار هستم☘️خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی🪹امام زمانی ام و دینم رو دوست دارم🌊توی تاپیک های مذهبی حتما من رو تگ کنید @smile_10 هستم🫧با دل های پاکتون برام دعا کنید به حاجتم برسم❤️ وقتیکه زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست..🤍🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل سایته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

برا منم باز نمیکنه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

باگ جدیده سایته

نانردا درستشم نمیکنن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من یه کاربری قدیمی داشتم که خیلی وقت بود سر نزده بودم وقتی واردش شدم همین مشکل پیش اومد. شاید مال اینه که غیرفعال بودی یه مدت.

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!