2777
2789

دخترم ۳ سالشه به شدت بدغذا بود یک سالیه خوب شده(بازم هرچیزیو نمیخوره)ولی خیلی بهتر شده

حالا روزانه چیا بهش بدم عالی و مقوی باشه؟ استخون بندیش قوی بشه و سیستم ایمنیش هم خوب شه

مثلا دوستم پای مرغ میده بچه هاش از این مدل غذا منظورمه راهنماییم کنین دوستان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ضرر نداره. 

قلم گوسفن بجوشون گاهی تو سوپ ها بریز. 

شیربادام(14تا بادام رو پوست قهوه ایش رو بکن. آسیاب کن با یه لیوان آب بجوشون، نصف شد بزار خنک شه عسل بزن.) هر روز بخوره

پودر سنجد

ارده شیره

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

یک چیز فضایی لازم نیست. اگر بتونی هفته ای یه بار ماهی بدی عالی می شه. اگر بتونی ماست رو توی برنامه ی هر روزش بگذاری خوب می شه. اگر نمی خوره یکم بهش مربا بزن. برای تنقلات بهش خشکبار بده. هله هوله نده.. مثلا بادوم هندی یا پسته. میان وعده بهش سیب با همین خشکبار رو بده.
کلا عادتش بده به میوه خوردن. عادت که بکنه دیگه حله و ویتامین هاش تامین می شه. خودت هم حواست باشه هفته ای دوبار حداقل بهش گوشت بدی. 

به غذاهاش روغن زیتون بزن. خیلی خاصیت داره روغن زیتون.
من بودم آب پاچه و پای مرغ و اینا نمی دادم. اگر کلا تغذیه اش خوب باشه این چیزها لازم نیست. اینا زیادی چربه و چربی حیوانی هم زیاد خوب نیست. توی شرایط مریضی و خیلی ضعف بچه من از این چیزها می دم.