2777
2789

ما از اول زندگی حرف زدیم قرار شد مثلا ماهی یه مبلغی بهم بده ب عنوان پول تو جیبی ک خودم هرچی دلم خواس بخرم 

ولی وقتی جمعش میکنم و یه چیزی میخرم میگ من خریدم میگم اون ک پول من بود برمیگرده میگ مگ کجا کار میکنی اون پولم من بهت دادم دیگ 😶😶

زیاد گیر بدم اخرسر میگ باس دیگ نمیدم 😐😐

بگو باشه تو خریدی 😂😂

بعضیامون خیلی بی‌رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می‌کنیم، دردایی که خیلی بزرگ‌تر از قد و قواره‌ی ماست. هیچ‌وقت حق انتخابی براشون نداشتیم، زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه. دردایی که هر بار از خودت می‌پرسی خب چرا بازم من؟ و هر بار جوابی که هیچ‌وقت پیداش نکردی؛ غمگین و غمگین‌ترت می‌کنه .....💔👌از درون مرده ام!🖤 روانی شده ام دیوانه شده ام 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب راست میگه  حالا چرا بحث میکنی ؟؟؟؟!!!!!! خرج کن تمام دیگه!!!!!

کجاش راست میگه 

پس کی تمیز کاری میکنه و آشپزی 

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣
خب بگو مرسی تو خریدی  راست میگه دیگه به هرحال ایشون دادن یه تشکر کن اونم خوشش میاد چرا انقدر ج ...

الکی ؟؟ 

پول دادن مرد به زنش تا اونجایی که من دیدم وظیفست فقط اینجا میبینم همچین چیزی که فکر میکنن شوهر طرف بهش صدقه میده 

بعدشم استارتر هم آشپزی تمیز کاری بچه داری و.. انجام میده 

خوبه اونم منت بزاره؟؟

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
الکی ؟؟  پول دادن مرد به زنش تا اونجایی که من دیدم وظیفست فقط اینجا میبینم همچین چیزی که فکر م ...

نگفتم صدقه 

بله وظیفش هست کاملا حق با شماس ولی حالا ایشون یه جوگیر شده میگه من برات خریدم خب سر این یه دعوا بندازه؟؟

که چی مثلا 

خب راست گفته اقا هم پول رو ایشون داده میدونم وظیفس ولی ایشون داده دیگه پس یعنی ایشون خریده 

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
الکی ؟؟  پول دادن مرد به زنش تا اونجایی که من دیدم وظیفست فقط اینجا میبینم همچین چیزی که فکر م ...

در قبال اوونا خوردو خوراک میده بهش 

برو دادگاه ببین چه جور حساب میکنن 

وحشتناک پایینه نفقه به زن