2777
2789

من یک ساله عقدم‌و‌خانوادش ازم پنهان کردن

بعد از هزار‌و یک مشکل ک تو زندگیمون پیش اومد بلاخره خودش عتراف کرد همچین مشکلی داره

من از دیشب حالم بده ک بخاطر ی سری رفتارها ک ازش میدیدم ب خانوادش میگفتم

و جواب میدادن مشکلی نیست و انقدر دروووغ

کسی تجربه داره؟

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

مشکلش چیه چطور متوجه شدی

منم بیش فعالم در حد دارو نیستم ولی زندگی نرمالی دارم

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست ب ی سری اقداما زد ک همش میگفتیم چرا اینکارو میکنه

الانم میگ بمون باهام من بخاطر تو تمام تلاشم میکنم خوب شم

اما خیلی اذیتم حس بدی دارم

از ی طرف دلم براش میسوزه و‌ددوسش‌دارم

مشکلش چیه چطور متوجه شدی منم بیش فعالم در حد دارو نیستم ولی زندگی نرمالی دارم

ی‌مدت تو بازی سایتها بود انقدر مبلغ زیاد باخت

دست ب‌خودکشی زد

خیلی خسته بود و احساس خستگی و سردرد داش

ک گف انگار بخاطر داروهاست ک مصرف میکرده انرژیشو میگرفتن

خیلی تصادف داشته،تمرکز زیاد نداره  اقدامی بزنه ب سرش انجام میده ب عواقبش فکر نمیکنه

عزیزم اگه قرار بود خوب بشه توی همون بچگی خوب میشد، احتمالا دیر درمانو شروع کرده، تونسته درس بخونه؟ شغل داره؟

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
عزیزم اگه قرار بود خوب بشه توی همون بچگی خوب میشد، احتمالا دیر درمانو شروع کرده، تونسته درس بخونه؟ ش ...

اره اما من ک‌تو محل کارش نیستم حس میکنم ی کم‌کاریای هس

خیلی روزا دیر میره همش باید هزاربار بگمش پاشو دیره چ وقته سرکار رفتنه

خیلی تصادف داشته،تمرکز زیاد نداره  اقدامی بزنه ب سرش انجام میده ب عواقبش فکر نمیکنه

به نظرم باهاش بمون و سعی کن با عشقت درمانش کنی 

میدونم سخته ولی خب زندگی بالا و پایین داره

من همیشه وقتی مشکل پیش میاد و خانما میلن میگن سریع میگم طلاق 

ولی اینجا واقعا دست خودش نیست و از بیشعوریش نیست مریضه پس کنارش بمون 

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
کسی که بیش فعاله چه کارایی میکنه؟شرایط سختیه متنفرم ازآدمایی که بادروغ ازدواج میکنن

دقیقا حالم بهم میخوره از خانوادش ک تو چشم من چطور نگاه میکردن

خب اون دروغ بحثش جداست و باید روی اون خیلی فکر کنی که همچین چیزی بزرگ و تاثیر گذاری رو وقتی پنهون کردن و راجبش دروغ گفتن آیا میشه به این زندگی اعتماد کرد یا نه

از سر دلسوزی باهاش نمون اگه واقعا عاشقی و واقعا میخوای که بمونی کمکش کنی و زندگی بسازی روی موندن فکر کن وگرنه موندن از سر دل رحمی و دلسوزی اشتباه محض و بدی در حق جفتتونه 

بیش فعالی چیزیه که خیلی رایج شده ، دارو و درمان های متفاوت داره و با دوری کردن از یه سری محرک هاش مثل کافئین و ادویه جات میشه اثرشو کم کرد . اگه تصمیم داری باهاش بمونی باهاش حتما چند جلسه پیش دکتر و مشاور برو دقیق ببین در چه سطحیه و تو باید چجوری باهاش برخورد کنی

الان هم هیچ تصمیمی راجب این موضوعات نگیر چون تو شوک و هیجانی و ممکنه تصمیم اشتباهی بگیری

موفق باشی

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

به نظرم باهاش بمون و سعی کن با عشقت درمانش کنی  میدونم سخته ولی خب زندگی بالا و پایین داره ...

میدونم منم دوس دارم کمکش کنم اما اگ از اول میکفتن شاید خیلی بهتر پیش میرفت

اینکه با دروغ اومدن جلو

خانوادش هیچ نگفتن حالمو بد میکنه حتی نمیخام ببینمشونن

اره اما من ک‌تو محل کارش نیستم حس میکنم ی کم‌کاریای هس خیلی روزا دیر میره همش باید هزاربار بگمش پاش ...

خب از کی دارو میخوره؟ ینی داروی تمرکز روش جواب نمیده؟ یا باید بزنی به بی‌خیالی و بسازی یا ام یه فکر دیگه کنی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت