2777
2789

از وقتی یادم میاد از زندگیم فراری بودم ... 

با وجود تک فرزند بودنم و اینکه همه چی برام فراهم اما چیزی که کمتر دارم محبت و توجه و آرامش 🙂💔

از وقتی بزرگ شدم بخاطر رفتار های مادرم هزار و یکی اختلال روانی دچار شدم :) 

افسردگی ، وسواس فکری ، ترس از اجتماع و حتی اعتماد به نفس پایین ‌‌‌‌‌..

با وجود اینکه درس میخونم و سعی میکنم توی راه کنکورم موفق بشم همش سرزنشم می کنه و میگه تو درس نمیخونی  ، بی عرضه ایی ، هیچی حالیت نمیشه ، بقیه از تو خیلی بهترن ، بدبخت من که همچین دختری دارم ، تو هیچی نمیشی ، تو روانشناس نشو عرضه نداری و..... ((((:

همش با همسن و سالا خودم ، چه دختر چه پسر مقایسه میشم :)

با حرفاش زخمی به دلم میزنه که نه با گریه نه با گذشت زمان خوب نمیشه 😔💔

از نشستن پیششون ، بیرون رفتن باهاشون فراری ام فراری :)

سال هاست توی دنیای خیالی خودم زندگی میکنم و از واقعیتی که هست متنفرم :) 

مادرم خوبی ها و تلاش ها منو نمی بینه و فقط مانوور داده رو نقطه منفی من ... :)

بجای درک کردنم فقط بیشتر منو ، غرورم و شخصیتم و پیش چشم همه و خودم خورد می کنه :)

و هزاران هزار چیز دیگه .........

خانوما لطفا باعث و بانـی اشک بچه هاتون بخصوص‌ دخترتون نباشید 🙂💔

رفیقش باشید نه کسی که ازش فراری باشه :)

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

حس میکنم اگه من نبودم زندگی بهتری داشتن:)

من نبودم هزینه نمی‌شدم روی دستشون تا همش بکوبن تو سرم حیف هزینه برای تو :)

من توی این دنیا فقط یه موجود اضافی ام همین 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودم قول دادم مادر شدم   بهترین رفیق دخترم بشم:)

می‌دونی چی درد داره ؟ اینکه به خودت قول بدی مادری باشی برای دخترت که مثلش نباشه تو دنیا و دقیقا به بچه خودت در آینده حسادت کنی🙂💔

می‌دونی چی درد داره ؟ اینکه به خودت قول بدی مادری باشی برای دخترت که مثلش نباشه تو دنیا و دقیقا به ب ...

دقیقا

همش ی حسرت میمونه

باشه من ادم تلخیم  قهوه هم تلخه،ولی خیلیا معتادشن�
حس میکنم اگه من نبودم زندگی بهتری داشتن:) من نبودم هزینه نمی‌شدم روی دستشون تا همش بکوبن تو سرم حیف ...

مادرتون  وقتی میبینه خودش هیچ امکاناتی نداشته زمانی که همسن شما بوده   واقعا انتظار داره تلاشت رو بکنی و قدردان باشی

خواهش میکنم حساسیت رو کم بکن که خدای ناکرده مشکلات روحی پیدا نکنی

حس میکنم اگه من نبودم زندگی بهتری داشتن:) من نبودم هزینه نمی‌شدم روی دستشون تا همش بکوبن تو سرم حیف ...

اینطوری نگو همه حرفاشونم نادیده بگیر هر حرف منفی از هر کسی شنیدی نادیده بگیر و فقط تلاش تو بکن تمرکز تو بزار پای درست با حس خوب و حال خوب یه دیوار بین خودت و حال خوب و تو پشتکارت و حرفای منفی بکش انقد بلند و ضخیم که صدای هیچکیو نشنوی🫵🏻🌝

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

منم دوران مجردی ی وقتابامادرم بحثم میشدحرفایی بهم میزدکه هنوزیادمه ولی هیچ وقت جدی نگرفتم ومیدونستم هیشکی اندازه اون تواین دنیادوسم نداره اگه میتونی توام ب دل نگیرعزیزم میدونم ناراحت میشی وبغضت میگیره اماسعی کن انقدربهش فکرنکنی

خیلی سخته یه مادر با بچه اش این حرفا رو بزنه ببین با یه روانشناسی صحبت کن یا مشاور مدرسه تا با مادرت صحبت کنه از این حرفا نزنه ببین من از همچین مادرایی که خودخواهانه دلسوزی میکنن متنفرم منو تو کوچیکی مامانم با دختر همسایمون که همسنم بود خیلی مقایسه میکرد البته اونم مالی نبود ولی تا این سن یادم میاد حالم بد میشه و اذیت میشم 

مادرتون  وقتی میبینه خودش هیچ امکاناتی نداشته زمانی که همسن شما بوده   واقعا انتظار داره ت ...

عزیزم بالا و خونده باشی گفتم من همین الانش کلی اختلال روانی دارم 🙂💔

خیلی سخته یه مادر با بچه اش این حرفا رو بزنه ببین با یه روانشناسی صحبت کن یا مشاور مدرسه تا با مادرت ...

من آنقدری که با مشاورا مدرسمون رفیقم با مادر خودم نیستم :)

باهاشون صحبت کردم و ازم خواستن مادرم بیارم مدرسه و باهاش صحبت کنن

وقتی یه مادرم گفتم تهدیدم کرد که اگه بیام اونجا تمام نقطه منفی های تو که هرکس بدونه ازت متنفر میشه و میگمو آبرو تورو توی مدرسه و پیش همه میبرم :)

منم مجبور شدم سکوت کنم و بیخیال بشم 🙂💔

روانشناس بیرونم نمیاد ... فک می کنه مشکل نداره و فقط ما هستیم که مشکل داریم :) درصورتیکه که مشکل داره و باید درمان بشه ....

عزیزم فقط خودت میتونی بخودت یجور ارامش بدی

من هزار برابر مادرم بود این مدلی وبس به هرکی میرسید زنای ۵۰سال از من بزرگتر اونارو بامن مقایسه میکرد هم سنامم همین و و و خودم کنار اومدم راه خودمو پیش گرفتم ولی اثراتشو الان متاسفانه تو زندگیم دارم میبینم اعتماد به نفسم صفر خوردم خورد

اه ولش کن

عزیزم فقط خودت میتونی بخودت یجور ارامش بدی من هزار برابر مادرم بود این مدلی وبس به هرکی میرسید زنای ...

هزاران بار با خودم گفتم یا ازدواج خلاص بشم ولی می‌دونم توی این دور زمونه نمیشه و دوست ندارم سن کم ازدواج کنم و ...

ولی نمی‌دونم چیکار کنم بخدا خسته شدم بخدا نمی کشمممممممم🙂💔

عزیزم همه مازخم خورده های والدینمون هستیم،چون والدینمونم زخم خورده والدینشون بودن  واین چرخه همینطور ادامه داره،متاسفم که جو خانوادتون اینطوریه،شماکه تک فرزندی قاعدتا بایدخیلی به پدرومادرنزدیک باشی ... امیدوارم که بتونی قوی باشی وراه درست روپیداکنی

هزاران بار با خودم گفتم یا ازدواج خلاص بشم ولی می‌دونم توی این دور زمونه نمیشه و دوست ندارم سن کم از ...

عزیزم تو ک داری تحمل میکنی بازم بکن ولی سن کم ازدواج نکن بذار یکم سنت بره بالا انتخاب درستو بکن ک روشت توی زندگی رو بلد باشی تو زندگی جدیدت ان شالله خوشو خوشبخت باشی جبرران همه اینا البته اگه بذارن