2777
2789

ما از اول زندگی حرف زدیم قرار شد مثلا ماهی یه مبلغی بهم بده ب عنوان پول تو جیبی ک خودم هرچی دلم خواس بخرم 

ولی وقتی جمعش میکنم و یه چیزی میخرم میگ من خریدم میگم اون ک پول من بود برمیگرده میگ مگ کجا کار میکنی اون پولم من بهت دادم دیگ 😶😶

زیاد گیر بدم اخرسر میگ باس دیگ نمیدم 😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگه مقابلش جبهه نگیر بزار خوش باشه😂پیش خودش خوشحال میشه دیگه نزن تو ذوقش، ولی مردا کلا موجودات پرویی هستن😂😂

نیمچه خیاطم  🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃‍♀️                     درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄                                                اگر می‌توانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚‍♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه

با اینکه موافق پس انداز مخفی نیستم. ولی ایشون از اون مردهاست که نباید وقتی پس انداز داری بهش بگی😬 

مگه پولو نمیده برای خودت ،پس انداز که میکنی وطلا میخری از هر سه بار یکیشو رو کن

با اینکه موافق پس انداز مخفی نیستم.  ولی ایشون از اون مردهاست که نباید وقتی پس انداز داری بهش ب ...

دقیقا من بعضی وقتا مخفی میکنم جوری ک خودم یادم میره تو خونه تکونی ها پولامو پیدا میکنم 

وقتی میگه مقابلش جبهه نگیر بزار خوش باشه😂پیش خودش خوشحال میشه دیگه نزن تو ذوقش، ولی مردا کلا موجودا ...

اره واقعا فک میکنه تو این دنیا فقط اونه ک به زنش پول میدم ولی چون مال خودش حساب میکنه و موقع خرج کردنم دخالت میکنه عصبی میشم 😂😂

با اینکه موافق پس انداز مخفی نیستم.  ولی ایشون از اون مردهاست که نباید وقتی پس انداز داری بهش ب ...

مخفی ندارم هر چی دارم میدونه بیشتر از من حق وحساب میکنه 😂😂😂

بگو باشه تو خریدی مگه چی میخواد بشه،؟بزار حس قدرت کنه,کلا با مردا نباید بحث کرد مثل بچه هر چی گفت بگو باشه ، ماهی چقدر میده بهت؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده