2777
2789

من دیروز رفته بودم پست مرکزی کار داشتم با همسرم بودم اونجا کیف پولمو نمیدونم چطور از کیفم افتاده بود بعد که کارمون تمام شد اومدیم خونه دیدم یه نفر بهم زنگ زد گفت خانوم فلانی گفتم بله خودم هستم گفت کیف پولتو جا گذاشتی توی پست بیا ببر گفتم ۱۲ربع هست تا بیام ۱۲نیم تعطیل میشید خانوم بود طرفی که بهم زنگ زده بود.گفت پس شنبه بیا ببر گفتم کیفمو لازم دارم لطفا با خودتون ببرید خونه من میام از شما میگیرم عصری.دیروز عصر آدرس گرفتم رفتم در خونه شون کیف رو تحویل گرفتم خیلی هم خانوم محترمی بود گفتش که یه آقا پیداش کرد آورد داد دست من حالا شما چکش کن ببین چیزی کم نشده منم نگاه کردم گفتم فقط ۱۵۰هزارتومن پول نقد توش بوده که نیست دیگه چیزی کم نشده آخه حلقه ی شوهرمم که نقزه بود توی کیف پولم بود اونو برنداشته بود.دیگه از خانومه تشکر کردم گفتم اگه کاری داشتین من در خدمتتون هستم.اومدیم خونه همش حس میکردم یه چیز مهم از وسایل کیفم کم شده ولی نمیدوستم چیه تا الان تو خواب یهو یادم اومد فلش فیلم عروسیم بود😭😭😭😭خدایا چیکار کنم چه راه حلی هست اون آقا رو پیدا کنم؟نمیدونم چطور به شوهرم بگم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نگی بهتره اگه همسرت حساس باشه بد میشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

دوربین هارو جک کننن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

احتمالا فلشو پاک میکنه و خود فلشو لازم داشته‌. دیگه دوران تهدید و اخاذی گذشته و دنبال دردسر هم نیستن شما هم از آتلیه اگه کپیشو نداری میتونی بری یک کپی بگیری. مشکلی نیس

نمیدونم 
عزیزم حالا به هر دلیلی توی کیف بوده من سوالم چیز دیگه ای بود الان وقت مواخذه نیست من میگم چه راه حل ...

ببخشید ناراحت شدی 

گفتی فلش عروسیه دلم یحوری شد

به همسرت بگو 

به اون خانومه بگو

دوربینای بیرون و تو پستو ببینید فقط زود پیگیر شو

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
احتمالا فلشو پاک میکنه و خود فلشو لازم داشته‌. دیگه دوران تهدید و اخاذی گذشته و دنبال دردسر هم نیستن ...

فیلمم مال ۸سال پیشه فکر نکنم داشته باشه دلم میخواد پیداش کنم جرش بدم😭😭