2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من اگه بند  انزلی هتل رزرو کنم خوبه ؟؟بعد تالش و ماسال اینا نزدیکه میشا رفت و برگشت به هتل ...

والله ما پارسال رفتیم. دو روز بیشتر نموندیم وقت نداشتیم شهرهای دیگه بریم. فقط همون انزلی رو دیدیم. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آمل داریم ویلا 

رشت میریم

رویان

آستارا 

کلا خیلی جاها میریم من آملو بیشتر دوست دارم 

مازندرانو بیشتر از گیلان دوست دارم 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ما خونه اجاره میکنیم . شهرای مختلف رفتیم . نوشهر  نور  ساری  ماسوله  رامسر   ...

خب منظورم اینه خونه کدوم یکی ازین شهرا کرایه کردین ؟؟؟یعنی میشه مثلا در روز رفت جاهای که گفتی گشت بعد بیاییم هتل