2777
2789
عنوان

خانوما من شنبه راهی مشهدم🙂

107 بازدید | 17 پست

خانومای مشهدی و غیره😀😀بهم بگین مرکز خرید خوب برای کفش و کیف و لباس و روسری 

همچنین برای لباس مجلسی جای خوب و ارزون قیمن

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم

سلاام عزیزم خوش میای به شهرمون❤😁

ببین حتما حتما پاساژ اسمان ۱۷ شهریور بری خیل چیزای شیکی داره

برج سلمان راهنمایی حتما بری

امامت بیا یک چرخ بزن چیزای خوبی پیدا میکنی

بازار جوادم خوبه لباساش ولی اسمان و حتمااا بری😁❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برج آرمیتاژ تو هفت تیر

احمدآباد کلی مغازه کیف و کفش داره و چرم بوفالوسفید و چرم مشهد و چرم نفیس و چرمیران اونجا شعبه دارن.

مجتمع خورشید تو احمدآباد 

آلتون تو خیابون دانشگاه فقط کیف و کفش داره

اینایی که گفتم جاهای خوب و گرونن.

ولی اگه دنبال جنس قیمت مناسبی ۱۷شهریور و پاساژ فردوسی طلاب میتونی بری.

برج آرمیتاژ تو هفت تیر احمدآباد کلی مغازه کیف و کفش داره و چرم بوفالوسفید و چرم مشهد و چرم نفیس و چ ...

اسمان خیلی چیزای شیکی اورده رفتی؟قشنگ مث راهنمایی شده...

قسطنتینه هم خوبه شیک و قشنگه لباساش😊❤

اسمان خیلی چیزای شیکی اورده رفتی؟قشنگ مث راهنمایی شده... قسطنتینه هم خوبه شیک و قشنگه لباساش😊❤

جدی؟

نه.تازگیا نرفتم.۶-۷سال پیش رفتم.

اره قسطنتنیه هم خوبه.اونجا هم خیلی وقته نرفتم.ولی خب احمداباد جنسای قشنگی میتونی پیدا کنی

عزیزم میشه منو دعا کنی؟😔 بیچارم... 

ایدا هستم 

برای ازدواجم با ایمان 

بگو امام رضا ایدا و ایمان میان تو حرم خودت عقد میکنن پشتشون باش حاجت رواشون کن

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
چشم عزیزم حتما

خیلی ممنونم🥺

یادتون‌نمیره؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂