2777
2789

خیرات خرما خوردم امروز.ازین خرما کیلویی ها بود(رطب نبود)ظاهرش سالمه سالم بود.بعد که خوردم اولش خوب بود ولی همین که قورت دادم احساس کردم که کل ریه و دهنو گلوم دود پیچید و مزه دود خیلی شدید گرفت دهنم و نفسم کم اومد انگار که دو پک سیگار کشیدم.بعد که هسته اشو در اوردم دیدم مثل اینکه جوهر خورده باشم کف دستم سیاه شد و هسته اشم سیه بود بعد تو ایینه دهنمو دیدم زبونم کامل سیاه بود.دقیقا انگار جوهر خوردم.خود خورما هیچ حالت دون دون یا سفت و شل نداشت و فقط بعد از بلع مزه دود تو دهنم پیچید.

مامانم میگه کپک بوده بابا میگه مواد تزریق کردن.۳۴هفتمه استرس گرفتم حالا چیکار کنم.الانم بعد سه ساعت حالم خوبه خوبه و اصلا چیزیم نیس.چی بوده به نظرتون؟

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

مگه مواد مفته آخه؟همون خراب بوده احتمالا

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مواد مفته آخه؟همون خراب بوده احتمالا

اخه میگن داعش ماعشیا ازین کارا میکنن😭😭از طرفی کپک هم فکر کنم خطرناکه😭

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

من خرما خیلی خیلی میخورم روزی سه چهار تا صد درصد میخورم 

خیلی پیش اومده که اینجوری شده کپک بوده داخلش خرماش کهنه بوده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

نه بابا  مواد چیه،  خرماش  خراب  بوده،  منم  خوردم  و از اون به  بعد  هیچوقت  خرما   رو  تا  باز  نکنم  داخلشو  نمیخورم،

داخلش  سیاهه مثل دوده و مزه ی خیلی بدی میده  اونقدر ک  قبل قورت دادم متوجه میشی و درش میاری

حالام  که خوردی   طوری نیست  میخوای  به  دکترت هم  بگو فردا

خداوند نور آسمان ها و زمین است