2777
2789
وای درکت میکنم خیلی بده گاهی میرم تو یه جمع همه باهم شوخی میکنن و میخندن منم مثل ماست  از خود ...

آره مثلا من آدم خوش خنده ای ام اما تو سرکار لبام جمع میشه ار دهن قورت میدم واااای خیلی بده من نمیدونم اینا چجوری باام دوست شدن 

بعد مثلا بچه ها دو تاشون میخواستن برن سرویس بهداشتی یکی به اون یکی گفت فعلا این تو نوبته که باهم بریم بعد اون یکی گفت بامن بیشتر میگذره منم باهاشون نرفتم خیلی ناراحت شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم چثد شرایطمون مثل همه اتفاقا منم دنبال یه دوست خوب و صمیمی میگردم ارتباط اجتماعیم نمیگم ضعیفه ولی قکیم نیست . تو دانشگاهم نتونستم با کسی صمیمی شم . با کلی دختر خودم  پیشقدم شدم دوست شدم طوریکه یکی از دوستام مپیشم بود میگف تو با نصف دانشگاه سلام علیک داری چقد دوست داری  ولی  خب از دلم ک خبر نداشت . اونا دوستیه معمولیه بود دوستیه باحال و صمیمی ازاونا که باهم ندار باشیمو قشنگ بهش اعتماد کنم و همه چیمو بهشون بگم یا اونا به من بگن نبود . همش من باید پیام میدادم یا زنگ میزدم  براهمین منم دوستیه یه طرفه بنظرم ارزش نداشت دیگه اصلا باهاشون کاری نداشتم اونا نداشتن دیگه تموم شد ....

دوست فقط در حد حرفای معمولی زدن خوبه اصلا سعی نکن با کسی صمیمی بشی  خوب تو حرفاشون بگرد ی نظری ...

اتفاقا دوست خوب و قابل اعتماد و سالم خیلیم خوبه 

دکتر هلاکویی میگف ادمی که  دوست نداره اصلا نمیتونه تو جامعه زندگی خوب و خوشی داشته باشه و محکوم ب شکسته منم چندساله دوستمو از دست دادم و خیلی اذیت میشم  از تنهایی  یادش بخیر چقدر قبلا باهم بیرون میرفتیم خرید میرفتیم کلاسای ورزشی و والیبال میرفتیم خانواده هامونم همو میشماختن دیگه راحت بودیم دلم تنگ شد چقدر 🥺😔دلم یه دوست خوب و خوب و پایه میخواد که مثل خواهر باشیم برای هم ...  🥺 خیلی بده تنهایی 

ادم وقتی دوست داره انگار پشت و پناه داره 

انگیره میگیره باهم باشگاه میرن کلاسای مختلف میرن بیرون میرن خرید میرن میگردن کلی خوش میگذرونن کلاسای مختلف میرن پیشرفت میکنن رشد میکنن 

فکنم یکم درونگرایی عزیزم اره ؟

اره

همه میگن کلا گوشه گیرم

فعلا دارم تو داروخونه کار میکنم به توصیه استادم سعی کردم برم تو اجتماع ولی خب باهاشون حرف میزنم اونا باهام حرف نمیزنن یعنی کلا ادم حسابم نمیکنن امشب کنارشون بودم بلکه سرصحبتو باز کنم دیدم دخترا دارن درگوشی حرف میزنن منم فاصله گرفتم🚶🏻‍♀️

الهی عزیزم چثد شرایطمون مثل همه اتفاقا منم دنبال یه دوست خوب و صمیمی میگردم ارتباط اجتماعیم نمیگم ضع ...

آره منم تو دانشگاه مشکل خوردم از بس دیر سر کلاس میرفتم همه دوستاشونو پیدا کرده بودن اونوقت من باید حالا فقط تنها میموندم بعد همشون چادری بودن اونایی ام ک نبودن چادری شدن😑🤥🙄بعد سه سالم پشت کنکور بودم اختلاف داشتم حالا تو کجایی کجا ساکنی 

اتفاقا دوست خوب و قابل اعتماد و سالم خیلیم خوبه  دکتر هلاکویی میگف ادمی که  دوست نداره اص ...

بله خیلی خوبه ولی تا وقتی ک ب مشکل نخوردین من خودم ی دوستی داشتم ۱۲سال باهم عین خواهر بودیم همه چی بهم میگفتیم تا سر ی موضوعی باهم ب مشکل خوردیم الان چندماهه ک دیگه باهم نیستیم من خیلی اذیت میشم همه چی منو یادش میندازه افسردگی گرفتم بخاطر همینم هست ک میگم نباید با کسی صمیمی شد ک اگر ی وقتی ب مشکل خوردین حالت خراب نشه داغون نشی من داغونم الان تصمیم گرفتم دیگه با هیچکس صمیمی نشم

تیپ و قیافت چحوریه به خودت میرسی ؟ شاید زیادی ساده ای یا نمیدونم مهربونی 

مانتوهام و مقنعه‌م اتو کشیدس

ارایشم درحد کرم پودر و ریمل و یه رژ رنگ لب

خودم حس‌ میکنم قیافم بده که نمیان سمتم

اخه چندتا از دوستای صمیمیم میگفتن قبلا فکر میکردیم خیلی مغروری و...

بله خیلی خوبه ولی تا وقتی ک ب مشکل نخوردین من خودم ی دوستی داشتم ۱۲سال باهم عین خواهر بودیم همه چی ب ...

چقددددد منی انگار منو دوستمو توصیف کردی ماام بعد چندسال یه مسائلی پیش اومد ک دیگه نتونستیم ادامه بدیم منم خیلی دلتنگشم من ک خیلی براش پشتوانع بودم میگفت تو  خیلی عاقلی مثل خواهر بزرگتر بودم براش بااینکه چندماهم کوچیک تربودم ازش ولی لز نظر شخصیت و عثلی خیلی فرق داشتیم همیشه باهام دردل میکرد کلی ازم مشاوره و راهنمایی میگرفت . خیلی دلم تنگ شده برااون روزا افسردگی حاد گرفتم از تنهایی 😔🥺 ولی دلم میخواد  یه دوست خوب پیدا کنم باهاش عین خواهر شم جای اونم پر میشه‌ . توام ول کن اون ادمو بخاطر اون چراتو باید تاوان پس بدی اونم بااین حال روحی خودتو محازات نکن

مانتوهام و مقنعه‌م اتو کشیدس ارایشم درحد کرم پودر و ریمل و یه رژ رنگ لب خودم حس‌ میکنم قیافم بده ک ...

ارایشت کمه ولی اونقدام کم نیس نمیدونم چیزی زیادی لزت ک راهنمایی کنم ولی شایدم مشکل رو برخوردته بیشتر دقت کن به رفتارات شاید دفع میکنی اونارو

آره منم تو دانشگاه مشکل خوردم از بس دیر سر کلاس میرفتم همه دوستاشونو پیدا کرده بودن اونوقت من باید ح ...

میگم انقد نزدیک دراومدیم حس میکنم تو یه مدرسه بودیم 😂😂😂😂 راهنمایی دبیرستان کجا خوندی ؟

راستی ۲۷ سالته یا ۲۵ ؟ پی وی پیام دادم عزیزم