2777
2789
عنوان

چجوری دوست پیدا کردین

183 بازدید | 14 پست

واقعا برام سوال من از سومدبستان  تا حالا دوست صمیمی نداشتم تا امسال که به جاهای خوبی تموم نشد من واقعا دختر بدی نیستم هرکی درسش مشکل داشت از من می‌پرسید و من واقعا بهش کمک میکردم ولی توی اردو همیشه تک می افتادم و هیچ اکیپی نداشتم 

چجوری واقعا دوست پیدا می‌کنید؟

شاید باورت نشه ولی روز اول دانشگاه خیلی غریب بود

رفتم به یه دختر مثل کلاس اول گفتم میای باهم دوست بشیم؟من تنهام🥲💔

الان شدیم ۱۵نفر🤣

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

واقعا کاری نمیکنم به مرور صمیمی میشیم

بعدم دعوتنامه که نباید بت بدن بابد خودت بری تو جمع دیگه

نه فقط کمک کردن درسی و اینا راجب مسائل دیگه علایق و چیزای خصوصی تر که حرف بزنیم صمیمی تر میشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که آدم بی شیله پیله کمه 

ب این نتیجه رسیدم هیچکس هم دوست واقعی آدم نمیشه 

با ۲۲ سال سن کلا سه تا دوست دارم 

یکی مجازی 

یکی از مدرسه 

یکی هم دانشگاه 

ولی تازه با دوتاشوون تا حدودی صمیمی هستم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
واقعا کاری نمیکنم به مرور صمیمی میشیم بعدم دعوتنامه که نباید بت بدن بابد خودت بری تو جمع دیگه نه ف ...

هزاران بار اینکارا را کردم من آدم خیلی شوخی هستم و وقتی صمیمی شم باکسی دیگه ساکت نمیشم 

وآی پرام یاد اول دبستان افتادم

اوم خیلی سم بودم

البته دوستم از من سم تر بود با بغض نشسته بود🤣

بعد کرونا تازه تموم شده بود انقد کسیو ندیده بودم یادم رفته بود چطور باید ارتباط برقرار کنم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

هزاران بار اینکارا را کردم من آدم خیلی شوخی هستم و وقتی صمیمی شم باکسی دیگه ساکت نمیشم 

خب شاید فرصت کافی برا صمیمی شدن پیش نیومده

یا اخلاقت باهاشون جور نبوده

بلاخره تو جمع یکی پیدا میشه شبیهت باشه و باهات اوکی شه دیگه

واقعا کاری نمیکنم به مرور صمیمی میشیم بعدم دعوتنامه که نباید بت بدن بابد خودت بری تو جمع دیگه نه ف ...

چجوری اینقدر روابطتون خوب و پایداره؟؟ من اگرم دوستی دارم نمیتونم تو روزای سختی روشون حساب باز کنم و ازشون کمک بخوام و مطمئن باشم که کم‌کم می کنن. جدای از اون تو دوستام سعی کردم آدم بدی نباشم دلسوز بودم شوخ بودم و مهربون کلی اکثر رابطه هام کات میشن. مشکل من چیه اخه؟

چجوری اینقدر روابطتون خوب و پایداره؟؟ من اگرم دوستی دارم نمیتونم تو روزای سختی روشون حساب باز کنم و ...

خب همشووون که خوب و پایدار نیست😅

مثلا من 6 سال پیش با یه اکیپ ده نفره رفیق بودم ازشون فقط یه نفر هست که الان ارتباطمون ادامه داره و تو شرایط مختلف میشه روش حساب کنم بقیشون در حد مناسبت گاهی خبر دارم یا کلا کات شده 

الانم با خیلیا دوستم ولی یکیشونه که دائم در ارتباطم و تو شرایط مختلف پیش همیم

ینی در کل از بین تعداد زیاد مخاطبام دوتاشونه که میتونم روشون حساب کنم

فک کنم شماهم مشکلی نداری فقط آدما اکثرا اینطوری شدن که تو خنده و خوشی هستن پیش آدم

خب همشووون که خوب و پایدار نیست😅 مثلا من 6 سال پیش با یه اکیپ ده نفره رفیق بودم ازشون فقط یه نفر ه ...

اوهوم پس چرا من فکر میکنم یه مشکلی دارم؟ آخه مثلا اگه تو یه اکیپ سه نفره باشیم اونی که تک میفته منم بیشتر 

میشه بپرسم درمورد چیا با هم حرف می‌زنید یا چطوری با هم رفتار می کنید؟

اوهوم پس چرا من فکر میکنم یه مشکلی دارم؟ آخه مثلا اگه تو یه اکیپ سه نفره باشیم اونی که تک میفته منم ...

خب من که اخلاق شما رو نمیشناسم 

ولی مثلا تو همون اکیپ سه نفره ممکنه اون دوتای دیگه تفاهم بیشتری باهم داشتن یا اخلاقشون باهم اوکی تر بوده نه اینکه شما مشکلی داشته باشی

خب صحبتا معمولا راجب محل اشناییه مثلا تو یه کلاس اشنا میشید و راجب حستون به اون کلاسو دلایل اومدنتون و این حرفا صحبت میکنید

بعدش راجب اتفاقات روزانه به طور کلی یا راجب شبکه های اجتماعی یا شوخی و خنده و غر زدنو اینا کم کم وارد جزئیات بیشتری میشید

ما راجب همه چی حرف میزنیم دیگه

راجب اینکه طی روز چیکار کردیم 

راجب علایقمون اهداف و ارزوهامون

راجب ناراحتیامون مشکلامون درگیریای فکریمون

خاطراتمون

راجب خونوادمون راجب هرچی که پیش میاد

به هم راهکار میدیم سعی میکنیم کمک کنیم 

واقعا راجب همه چی

رفتارمونم باهم اوکیه سعی میکنیم حساسیتای همو مدنظر قرار بدیم احترام و حرمتو حفظ کنیم با اخلاف نظرامون کنار میایم محبت میکنیم گاهی بیرون میریم، همو مهمون میکنیم. کادو میگیریم براهم، از حال هم بیخبر نمیمونیم.. 

باید ببینی شخصی که روبروته چه اخلاقی داره چه اعتقادات مشترک و مخالفی باهم دارید. بطور کلی بهم میخورید؟ 

هر آدمی به ویژگیای برجسته تری داره یا یه چیزایی براش مهم ترن یا یه هدفو علاقه مهم داره که میتونه باشما مشترک باشه یا مشکل مهمی داره که شما کمکش کنی یا درکش کنی اینا خیلی مهمن 

با شناخت ادما میتونی یاد بگیری چه برخوردی باهاشون بکنی

اوهوم پس چرا من فکر میکنم یه مشکلی دارم؟ آخه مثلا اگه تو یه اکیپ سه نفره باشیم اونی که تک میفته منم ...

یه وقتا هم شما همه چیت اوکیه برا طرف مقابلم خیلی خوبی ولی اون آدم مناسبی نیست ممکنه جدیت نگیره ممکنه رازدار نباشه ممکنه اخلاقای بیخودی داشته باشه اینا تقصیر شما نیست... امیدوارم آدم خوبی سرراهت قرار بگیره که کنارهم باشید تو شرایط مختلف🖇