2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین

47 بازدید | 3 پست

نامزدم بهم گفت میخام بخابم بعد بهش زنگ زدم جواب داد گفتم کجایی گفت خونه در صورتی ک صدای ماشین میومد بعد کلی حرف گفت دارم میرم شهرستان بعد دوباره زنگ زدم گفت با دوستام بیرونیم صب میام خونه زنگ میزنم جواب نمیده دارم دیوونه میشم.

صبر کن صبح حرف بزنید الان که کاری نمیتونی بکنی. ولی حتما فردا پس فردا کامل در موردش حرف بزن و متوجه ...

ما اوضامون افتضاحه اینقدر بهت بگم ک تنها دلیل تحمل کردن این رابطه اینه ک عاشقشم و فکر میکنم کسی مثل اون نمیشه برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اوضامون افتضاحه اینقدر بهت بگم ک تنها دلیل تحمل کردن این رابطه اینه ک عاشقشم و فکر میکنم کسی مثل ...

از چه لحاظ افتضاحه؟ منظورت اقتصادی هست؟ چجوریه که عاشقشی؟ رفتارش خوبه؟