2777
2789
عنوان

ی حقیقتی وجود داره

83 بازدید | 3 پست

همه آدما وقتی کارشون گیره و دلشون میگیره یادشون می‌افته ی خدایی وجود داره پس تا میتونن از خدا کمک میخوان! بعدش هم که مشکلشون حل نمیشه میگن چی؟ خدا وجود نداره! 

ولی دوستان ی حقیقتی که وجود داره اینه که صدای تو برا خدا غریبست. چرا؟ چون وقتی حالت خوبه

خدارو یادت نیست

وقتی غذا جلوت هست و میتونی انقدری بخوری که سیر بشی خدارو یادت نیست که ازش تشکر کنی

تو بهترین لحظه های زندگیت هیچ وقت یادت به خدا بوده و ازش تشکر کردی؟ پس انتظاری هم نداشته باش

حالا ی سری اتفاقا داره برا کشور می‌افته که نمیخوام راجبش صحبت کنم تاپیک تعطیل بشه ولی به خاطر همین مشکلا بعضیا اومدن میگن خدا وجود نداره که باز اینم اشتباهه حالا هرچقدرم دلیل بیاریم بازم بعضیا عقاید خودشونو دارن و تفکر کردن در کار خدا هم غلطه!!!!!

در خلاصه کلام که تو غم و غصه یادتون نیوفته خدا وجود داره .. همینکه هر روز صبح موقع بیدار شدن خداروشکر کنین که امروز هم می‌بینین کافیه 

بعضیا حالا یهو میان میگن که ما این کارو میکنیم و باز زندگیمون اینطوریه و اینطوریه

و خب باید بگم عزیز من تو هر حکم خدا ی حکمتی فدات بشم. خدا اگه چیزی به صلاح تو باشه رو بهت میده دیر و زود داره ولی غیرممکن نیست🤍

تاپیک های قبلی رو گردن نمیگیرم. اگه وقتی به من رسیدی و هنوز تاپیک داشت کاربریم بدون من نزدم 

به قول یه بزرگی می گفت انگار خدا برا ما تو مشکلات کاربرد داره

درحالی که باید یاد خدا تو تک تک لحظات زندگیمون باشه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول یه بزرگی می گفت انگار خدا برا ما تو مشکلات کاربرد داره درحالی که باید یاد خدا تو تک تک لحظات ...

🤍🤘🏻

تاپیک های قبلی رو گردن نمیگیرم. اگه وقتی به من رسیدی و هنوز تاپیک داشت کاربریم بدون من نزدم