2777
2789
عنوان

خون بس

284 بازدید | 19 پست

واقعا وقتی درموردش شنیدم خیلی ناراحت شدم.

بیشتر از این ناراحت شدم که اگه به ما دخترا هیچ حقوقی ندادند حتی ما رو مجبور به کاری می‌کنند ک ما توش هیچ نقشی نداشتیم

تو شهرستان ما دختر ۹ ساله رو به خون بسی بردن فقط به خاطر اینکه عموش  سر زمین کشاورزی دعوا درست کرده بود و متاسفانه اون شخص مرد و عموش فرار کرد و ایشون تنها دختر خانواده بوده و به هونبسی برده شده

خدا از این قوم ظالمین نگذره

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

انشالله ادمای خوبی باشن اذیتش نکنن حداقل

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دختره چ چ بابایه بی غیرتی تو این دوره زمونه هنوز اینطوریم هستن؟یا خدا

بله متاسفانه 

اما خب پدر زیاد کاری نمیتونه بکنه چون اهالی ده تصمیمی گرفتند.

پدرش از ایناس ک رو ترف باباش حرف نزنه باباشم‌گفته من پسرمون بالای چوبه دار نمیفرستم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
خون بس دیگه یعنی چی؟

توی بعضی طایفه ها رسمه موقعی که شخصی شخصی دیگه ای رو میکشه به جای اینکه اعدامش کنند یا حبس ابد بهش بدند یه دختر از خانواده قاتل رو به عقد یه مسر از خانواده مقتول درمیارن

بله متاسفانه  اما خب پدر زیاد کاری نمیتونه بکنه چون اهالی ده تصمیمی گرفتند. پدرش از ایناس ک ر ...

یا خود خدا خدایی میگی؟اینا ک قانونی نی شکایت نمیشه کرد اون حرفم نمیزنه از بی عرضگی ترسو بودن پدرس چطور یه آدم انقدر بی غیرت میتونه باشه بچه چرا میارن خدا لعنتشون کنه این دیگه چیه بابا داریم به کجا میریم

مغزم سوت کشید

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
فقط اون دختری که این وسط قربانی میشه💔

دلم براش خیلی سوخت🥺

توی بعضی طایفه ها رسمه موقعی که شخصی شخصی دیگه ای رو میکشه به جای اینکه اعدامش کنند یا حبس ابد بهش ب ...

در واقع اون دختر رو به بردگی میفرستن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خون بسی ک دوران محمد رضا پهلویی بوده 

متأسفانه الانم هست