2777
2789

من تفنگ بازی.   باش  بازی میکنم   دوساعت ول کن نیست  خودش میگه گااااا   من باید بمیرم.  هی. زرم میکوبم زمین    

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول بش بگو همه جارو خوب ببینه بعد بگو چشمشو ببنده و شما ی وسیله ی تو اتاقو قایم کن و بعدش بگو چشماشو باز کنه و بگه اون چیزی ک قایم کردی چه وسیله ای بوده

بازیه خوبیه برا هوش و حافظه😊

دردناک ترین چیز آن است که انسان حقش را آرزو کند                                                                             

خوبه این سن. منم تو این سن خیلی شوق و ذوق داشتم 30 رو ک رد کردم حوصله خودمم ندارم

دقیقا  منم   همیشه.   بکار خونه مشغولم نمیرسم حوصله نداروم ولی گاهی باش بازی میکنم   چون  کسی باز بازی نمیکنه. جز من

لگو. کتاب میخونیم. میرقصیم. قایم میشم پشت دیوار پخ میکنم غش میکنه از خنده 😁 انرژی زیاااااد میگیرن و ...

این. قایم   شدن   پشت دیوار انحام میدم حتما.    عزیزمه

دقیقا  منم   همیشه.   بکار خونه مشغولم نمیرسم حوصله نداروم ولی گاهی باش باز ...

آره دقیقا آدم کار خونه رو انجام میده خسته میشه اینا هم گناه دارن همیشه تو خونه. معلومه دلشون بازی میخواد

بچم دوسالشه براش کتاب میخونم کتابای مناسب سن خودش  بازی فکری و پازل

بچه منم هم سن بچه شما. ما زبونمون عربه. فارسی براش بخونم فک نکنم    بلد باشه چون  نمیفهمه

اوو نوزده ماهشه من فک کردم ۵ ۶ سالشه😂

نه   بابا اونا که بزرگ شدن.   دوتا دخترام.    باهم بازی میکنن یکی 11 سال دومی 6سال 😂 ولی با. داداششون بازی نمیکنن