2777
2789
عنوان

راهکار درمان جای جوش

595 بازدید | 14 پست

برای جای جوش قهوه ای رنگ  

هفته ایی ۱ الی۲ بار در شب کرم لایه بردار بزنید  برای شروع پیشنهاد میکنم از درصد پایین شروع کنید (پوستهای خیلی خشک و دهیدراته استفاده نکنند)

در طول روز هم کرم روشن کننده بزنید می‌تونه کرمتون حاوی ویتامین سی باشه  و بعد که جذب شد روی کرم آبرسان بزنید بعد مرطوب کننده و در آخر ضد آفتاب

(کرم روشن کننده مناسب روز بخرید )

ضد آفتاب رو در طول روز بزنید. 

شوینده که می‌خرید خاصیت روشن کنندگی داشته باشه.

این راهکار من هست و همیشه نتیجه گرفتم.

هیچوقت اسکراب،صابون و ماسکهای خانگی استفاده نکنید کرم های معجزه و کرم های دست ساز رو هم تو سطل آشغال بندازید.

به عنوان بیوتی تراپیست باید عرض کنم که کرم ترمیم کننده از لایه بردار موثرتره

کرم ترمیم کننده رو برای جای جوش قرمز و تازه استفاده می کنند نه جای جوش قهوای رنگ و قدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که با ماسک های خانگی خیلی جواب گرفتم  پوستم خشک بود الان یه پوست شفاف دارم

ماسک خانگی درشت مولکولن هیچوقت قادر نیستند وارد لایه های پوست بشند ،استفاده اونها هدر دادن زمان و پول هست برعکس کرمها که فرمولاسیون شده هستند

میشه لطفا لایه بردارو کرم ردشن کننده روز مارک خوب معرفط کنید چون تنوع زیاده؟ضدآفتاب بی رنگ چی خوبه؟

اگر جنس پوستت چربه ژل لایه بردار بخری بهتره تا کرم لایه بردار

ژل لایه بردار پرودرما 

کرم لایه بردار فیس دوکس من خیلی راضیم

کرم لایه بردار MQ  اما درصد AHA خیلی بالایی داره و خیلی قویه    یکم خطرناکه 😂

و مدیلن 

کرم روشن کننده درمالیفت و فیس دوکس و هیدرودرم خیلی راضیم   اما سی گل و نئودرم رو اصلا خوشم نیومد به شدت چرب و جذب نشدنی 

سرم ضد لک و روشن کننده ژوت 

ضد آفتاب لافارر ،الارو،فلوئیدی مای، پیکسل

اگر جنس پوستت چربه ژل لایه بردار بخری بهتره تا کرم لایه بردار ژل لایه بردار پرودرما  کرم لایه ...

خیلی ممنون از راهنماییاتون من قبلا جوشای کیستی خیلی بدی میزدم الان دیگه نمیزنم ولی جای قبلیا بدجور مونده همه کنار هم انگار یه خط افتاده رو صورتم رنگشون بین زرشکی و قهوه ایه واقعا اذیت میشم نمیدونم چیکارشون کنم فوم شست و شو ژنو نیزنم با سی سی فارماسی و ضدآفتاب بی رنگ ویتالایر دیگه واقعا از پوستم ناامید شدم.مرطوب کننده سیمپل خوبه؟چون بودجه ندارم نمیدونم مرطوب کننده بگیرم یاآبرسان؟

خیلی ممنون از راهنماییاتون من قبلا جوشای کیستی خیلی بدی میزدم الان دیگه نمیزنم ولی جای قبلیا بدجور م ...

سیمپل برند خوبیه 

هردو رو باید بخری  

مرطوب کننده خیلی مهمه حتماً آخر روتین بزن

سلام من ۱۰روز پیش با ژیلت موها صورتم زدم جوش زدم دیگ نمیرن من جوشام زود میرفت چکار کنم

سلام ،قبل از ژیلت ی مرطوب کننده بزنید از این به بعد که اصطکاک رو پوست ایجاد نشه 

رو جوش ی شب در میان ژل آداپالن بزن و در طول روز کرم ترمیم کننده بعد آبرسان و در آخر مرطوب کننده بزن 

اصلا هم جوش رو تحت هیچ شرایطی نترکون

عزیزم ضدافتاب ابرسان و دور چشم چی بزنم قیمت مناسب ایرانی برا پوست چرب۲۳سالمه

آبرسان ژوت عالیه 

ضد آفتاب سان سیف  ،لافارر و پیکسل 

دور چشم به جای کرم فقط سرم بخر   من الان سرم دور چشم راکوتن دارم