2777
2789

میشه شمام ی دعای از ته دل واسه من بکنید که خدا کمکم کنه🌹

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۰ صلوات برات میفرستم💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

طاهره

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مالک

باورت میشه اخرین بار صلوات فرستادم برا دو سال پیشه یادم رفته تو برا من دعا کن دمت گرم 😂👏

منم نگفتم صلوات بفرستید..اگه دوست داری سرچ کن تو نت یاد بگیر.. چشم دعا میگنم💚

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران

برات توحید میخونم. ان شاالله خدا دلتو شاد کنه 

اسمم فاطمه. میشه لطفا برای حفظ آبروی من و خانوادم دعا کنین. دعا کنین بتونم واقعیت رو ثابت کنم و همه ی حقمو بگیرم. 

لطفا دعا کنین شر و حیله ی بدخواهام به خودشون برگرده و بابت دروغاشون رسوا بشن.

الهی حاجت روا به خیر و خوشی بشین. 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ممنونم.

وانیا ، قبولیم

افسانه ، آرامش

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)