2777
2789
عنوان

سنو گرافی انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین جایی که رفتم ۳/۸  دکترم گفت بقیه چیزا نرماله شاید اشتباه شده جای دیگه هم برو دومی که رفت ...

من انقدر گریه میکردم حاملگی زهرمارم شد 

همش چرته عزیزم فقط از خدا بخواه زیارت عاشورا بخون از امام حسین کمک بخواه مطمعن باش سالمه ان شاالله

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
انومالی دقیقه رفتی جنسیت و گفتن بهت ؟

رفتم گفت دختره ولی دلم میخواد یه بار دیگه برم حسم میگه پسره

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
من انقدر گریه میکردم حاملگی زهرمارم شد  همش چرته عزیزم فقط از خدا بخواه زیارت عاشورا بخون از ا ...

من خیلی غصه میخورم خیلی زیاد کل روزو شبم با بغض میگذره 

الان ۱۳ هفتمه و قشنگ بچه مو حس میکنم و همش از فکر اینکه مشکلات قلبی و سندروم داشته باشه کابوس میبینم 

همش دعا میکنم ولی بازم کابوس میبینم 

اولین جا ۳/۸  دکترم گفت بقیه چیزاش نرماله شاید اشتباه شده فرستاد جلی دیگه ۳/۵  یکشنبه هم ...

ان شاالله چیزی نیست فقط بعد آمینو خیلییییی استراحت مطلق کنی بعد ۱۰ روز هم برو حموم چون خطر سقط زیاده

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
من خیلی غصه میخورم خیلی زیاد کل روزو شبم با بغض میگذره  الان ۱۳ هفتمه و قشنگ بچه مو حس میکنم و ...

بخدا بچت سالمه این دکترا خدا لعنتشون کنه با این اعداد و ارقام پدر هممون درآوردن 

بچت سالمه ببین کی گفتم فقط مثل من الکی خودتو داغون میکنی

ان شاالله چیزی نیست فقط بعد آمینو خیلییییی استراحت مطلق کنی بعد ۱۰ روز هم برو حموم چون خطر سقط زیاده

خطر سقط به دنبال آمنیوسنتز خیلی پایینه زیر یک درصد هست، به استراحت طولانی هم احایاج نداره فقط یه روز نباید کار سنگین کنی، حمام کردن هم منعی نداره، من دوبار انجام دادم تا الان. 

منم این دوران خیلی استرس داشتم ولی همش اشتباه بود الان که بچم ۲۰روزه اومده گفتم چه بیخود فقط حرص و جوش خوردم و از بارداریم لذت نبردم بچت سالمه مطمئن باش به من گف رشد پاهای بچت کمه منم فقط حرص خوردم به دنیا اومد۴۷سانت بود