2777
2789

سلام دوستای گلم ختم قرآن داریم به نیت  پیغمبر و امام حسن

از جز ۱  تا  ۲۶  مونده ❤️

هر کدوم رو میخونید اطلاع بدید🙏

التماس دعا💫

زمان: یک هفته

نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار

وای  تو رو به همین محرم من و تو الویت بذار

خیلی خیلی محتاج دعام

تو دلم داره سیر و سرکه می جوشه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

50صلوات به نیت حاجت روایی دلتون 

فدای مهربونتون 

ان شاءالله که خدا چندین برابرش و براتون جبران کنه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نشی عزیزم ❤️❤️  انشالله گلم 😘😘😘 همچنین شما 😍😍😍

زنده باشی گلم❤🌺🌺🌹🌹

وای  تو رو به همین محرم من و تو الویت بذار خیلی خیلی محتاج دعام تو دلم داره سیر و سرکه می جوش ...

انشالله مشکلت حل بشه بری کربلا دستت به حرم بخوره😍 رفتی به یاده منم باشی ها،     گلم  جز ۲۵ با شما

ببخشید  شرمندتونم میشه برای سلامتی مامانم دعا کنید ❤️❤️❤️🙏🏽🙏🏽

آره گلم من باردارم  برات دعاکردم انشالله معجزه بشه  حالش عالیه عالی بشه،    جز  ۲۴  با شما 😍🫶

انشالله مشکلت حل بشه بری کربلا دستت به حرم بخوره😍 رفتی به یاده منم باشی ها،     گلم& ...

شرمنده تورو خدا  جز زیاد دارم نمی رسم تموم کنم

آخه سرکارم می رم 

روم سیاه بخدا😔

اما کارم بدجوری پیش خدا گیره

ممنون از دعاهای قشنگتون

50صلوات به نیت حاجت روایی دلتون 

سلام گلم حالا که تا تاپیک اومدی جز ۲۳ با شما انشالله گره کارت باز بشه😘🙏