2777
2789
عنوان

با بچه حسود و لجباز چه کنیم

168 بازدید | 7 پست

دخترم ۷ سالشه خیلی حسوده حتی به منم حسودی میکنه بخدا دلم نمیخواد برم جایی از بس با همه دعوا میکنه بخاطر حسودی و لج میکنه باباش هم زیادی لوسش میکنه وهمش میگه تقصیر دختر من نیست و کسی بهش چیزی بگه با من طرفه حتی بارها بخاطرش با من دعوا کرده و بیشتر باعث لجبازی دخترم شده خسته شدم از هردوشون 

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقتضای سنشه 

اخه دومی هم تو راهه و خیلی بدتر میشه چیکار کنم راهکاری نداره؟

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
منم همینطوری بودم 

باهاتون چه رفتاری میکردن که به نظرتون درست بود؟چیکار کنم به حرفم گوش بده؟مامانتون چی میگفت اروم میشدین؟

باهاتون چه رفتاری میکردن که به نظرتون درست بود؟چیکار کنم به حرفم گوش بده؟مامانتون چی میگفت اروم میشد ...

دعوام میکرد منم بيشتر لج میکردم فقط گاهی وقتا ک دلم براش میسوخت بیخیال میشدم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

دعوام میکرد منم بيشتر لج میکردم فقط گاهی وقتا ک دلم براش میسوخت بیخیال میشدم

وااااایی چیکارا میکردی که دلش براش میسوخت؟