2777
2789

سنش ۵۰ و خورده ای باشه و شما۲۴ هم رشته باشید همش توی جمع تحقیرتون کنه بخاطر ارشدی که ازدانشگاه ازاد بهش دادن بگه زیر لیسانس باید باهات حرف بزنم در صورتی که من ارشد دولتی رشتمو ادامه دادم

بری یه استان دور بمونی برا دانشگاه یکسال اونجا بودم یکبار هم زنگ نزد حالمو بپرسه

وقتی هم منو دید جز جواب سلام هیچی بهم نگفت حتی نگفت خوبی و نگفت رسیدن بخیر بدتر ازغریبه بود باهام الکی  نگاه توصورتمم نکرد

همش زن و بچش پرش میکنن سر یه رشته ای ک مثل همیم هی میخواد تحقیرم کنه

لطفا خودتونو جای من بزارید من دلم پراز کینه شده ازش

زورم میاد دیگه بهش سلام کنم

شما جای من خودتونو بزارید سلام میکنید یانه؟؟؟؟

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

منم داییم وقتی دانشگاه میرفتیم شوخی میکرد میگفت معدلم از تو بیشتر شدهه🤣🤣

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باهاش کل کل و یکه به دو میکنی خوشش نمیاد،مثلا انتظار داره وقتی داره قپی میاد تو احترام بذاری چیزی نگی،ولی چون جوابشو میدی بدش میاد.نظرته؟؟؟؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

سلام که بکن وگرنه میفهمه تو رنجوندنت تلاشاش نتیجه داده رنجشتو نشون نده وقتی تو همه چی ازش بالاتری ...

دلم پرازکینه شد وقتی همسایه های دوستام توخوابگاه بهشون زنگ میزدن من داییم اینقدر دشمنه

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
شاید باهاش کل کل و یکه به دو میکنی خوشش نمیاد،مثلا انتظار داره وقتی داره قپی میاد تو احترام بذاری چی ...

من فقط اسک توچشمم جمع میشه و خودشم میفهمه چقدر بیشعوره ولی ادامه میده شوخی باهم نداریم میگم زن و بچش پرش میکنن

من فقط اسک توچشمم جمع میشه و خودشم میفهمه چقدر بیشعوره ولی ادامه میده شوخی باهم نداریم میگم زن و بچش ...

چه مزخرفه مرضش چیه با تو چکار دارن اخه؟مثلا تیپو اینات چجوریه؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چه مزخرفه مرضش چیه با تو چکار دارن اخه؟مثلا تیپو اینات چجوریه؟

اونا مذهبین من متوسط 

نکنه بخاطر این باشه بعضیا مرض دارن و فضولن

اینوخدا میدونه