2777
2789
عنوان

سلام ببخشید سوالی داشتم

72 بازدید | 7 پست

خوب هستین.. میخواستم بدونم قرص لووسر از خانواده فلوکسامین رونتیجه بیبیچک اثر میگذارد  یعنی منفی کاذب میاره؟؟ اخه من هرروز یدونه  لوسر50میخورم بیبیچکم منفی  بود 

فکر نکنم ربطی داشته باشه.

خداکنه اخه من رابطم 60روز پیش بوده دوماه بعدشم هر ماه پریودشدم قبل مصرف قرصم ازمایش بارداری دادم یعنی  27روز بعدرابطه که منفی بود ولی میترسم بیبیچکام منفی  کاذب باشن😔اخه چندروزه افزایش ترشح بزاق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه اخه من رابطم 60روز پیش بوده دوماه بعدشم هر ماه پریودشدم قبل مصرف قرصم ازمایش بارداری دادم یعن ...

فکر نمی کنم واقعا ربطی داشته باشه. عوارض قرصا شاید این باشه که پریودی عقب بیفته ولی واقعا نشنیدم بیبی چک رو منفی نشون بده.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
فکر نمی کنم واقعا ربطی داشته باشه. عوارض قرصا شاید این باشه که پریودی عقب بیفته ولی واقعا نشنیدم بیب ...

خداکنه بخدا عزیزم خودم موندم چمه من که پریودم شدم ولی این  ببخشید  عزیزم این ترشح بزاق چیه اخه

خداکنه بخدا عزیزم خودم موندم چمه من که پریودم شدم ولی این  ببخشید  عزیزم این ترشح بزاق چیه ...

اخه زده تو گوگل بعضی دارو ها رو نتیجه بیبیچک اثر میزاره

خداکنه بخدا عزیزم خودم موندم چمه من که پریودم شدم ولی این  ببخشید  عزیزم این ترشح بزاق چیه ...

شاید عفونت داری یا عوارض مصرف این قرص باشه.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁