2777
2789
نوشته سال ۱۴۰۱😑

فک کردم اون بچه ک امساله کنکور دادو میگه بعد عکسو دیدم فهمیدم یه بچه سال دیگس

#کاربر آقا        #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن...    #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...
اره

۱۴۰۱ عه که 

امسال نیس

ولی درکل از اینایی که ۱۳ ، ۱۴ سالگی کنکور میدن زیاده 

ولی بنظر من خوب نیس چون این حد از اختلاف سنی با هم کلاسیا خیلی بده بنظرم نمیتونن با همکلاسیا ارتباط خوبی برقرار کنن و اینکه تو ی محیطی ان که همه بزرگترن ازشون خیلی یجوریه

ولی یکی دوسال جهشی خوندن خوبه البته اگه طرف بدتر ضعیف نشه تو درسا

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴۰۱ عه که  امسال نیس ولی درکل از اینایی که ۱۳ ، ۱۴ سالگی کنکور میدن زیاده  ولی بنظر من ...

اصن دانشگاهو ول کن این سن مناسب این نیست که به این چیزا فک بکنی الن باید اینا بچگی کنن نه اینکه درگیر کنکور بشن

#کاربر آقا        #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن...    #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...
چندم رو خوندی

هشتم

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     
اصن دانشگاهو ول کن این سن مناسب این نیست که به این چیزا فک بکنی الن باید اینا بچگی کنن نه اینکه درگی ...

حالا اونش ب کنار فک کن مثلا ۱۳ سالشونه در کنار ۱۸ ، ۱۹ ساله ها و بالاتر قرار میگیرن درحالی که خیلی مسائلو تو اون سن نمیدونن و اصن نبایدم بدونن و خلاصه بنظرم خیلی بده

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
احسنت ب این پیر مرد👏🏻😂

یه سال یادمه یه پیر مرد که جانباز بود ثبت نام کرد دندانپزشکی قبول شد

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

حالا اونش ب کنار فک کن مثلا ۱۳ سالشونه در کنار ۱۸ ، ۱۹ ساله ها و بالاتر قرار میگیرن درحالی که خیلی م ...

دقیقن 

خودشونم فک کردن کار شاخی کردن 

۱۴۰۱ عه که  امسال نیس ولی درکل از اینایی که ۱۳ ، ۱۴ سالگی کنکور میدن زیاده  ولی بنظر من ...

بله یه کودک در کنار یه عالمه نوجوان قرار میگیره، ناخواسته خیلی حرفایی رو متوجه میشه و این باعث بلوغ زودرس بچه میشه،اصلا دوست ندارم بچم جهشی بخونه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌