2777
2789
عنوان

پریود دو روزه😐🤦‍♂️

15625 بازدید | 29 پست

من همیشه پریودام ۳ ۴ روزس ،این دفعه سر دو روز قطع شد یعنی روز سوم عملا هیچی نبود،حتی لک

بی بی چک زدم حامله نیستم

در حال اقدام به بارداریم

خیلی نگران شدم اگ تجربه ای دارین کمکم کنین🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم خونی

کیست

عفونت

خوردن چیزایی مث ترشی و سبزی و..همه میتونه دلیل باشه

استرس حتی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین رحمت سرده.اکثرا اونایی که رحمشون سرده سختم باردار میشن یعنی به نسبت رحمای گرم دیرتر باردار میشن ...

آره فک کنم سرده اما نمیدونم چیکار کنم رحمم گرم شه من اصلا سردی نمیخورم با روغن سیاه دونه هم چرب میکنم شکممو دیگ چیکار کنم؟

میگم پریودم دو روز شد یعنی این ماه تخمک گذاری ندارم دیگ؟

منم چند ماه پریودم کلن بهم ریخته 

دوشنبه پریود شدم امروز صبح رفتم حموم تموم شد 

کلن خونریزیم خیلی کم بود 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

من این ماه رابطه محافظت نشده داشتم ۴ روز تاخیر داشتم میگن اقدام درکل روی هورمونا تاثیر داره

من قرصای تحریک تخمک گذاری هم میخورم

اما هیچوقت اینجوری نبوده دو روزه تموم شه

نگران شدم🥺