2777
2789
عنوان

سند خودرو به کدوم آدرس میارن

105 بازدید | 26 پست

بچه ها شوهر من آدرس ک نوشته شماره واحدمونو ننوشته ولی تو سامانه سخا درست نوشتیم سبز هم شد اما با سختی سبز شد  

حالا می‌خوام بدونم موقعی ک سند میارن به کدوم آدرس میارن به اونی ک تو سخا هست یا اونی ک تو سامانه ایران خودرو نوشتیم میاد 

شوهرم اطلاعات نوشته بود اما کامل نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اومد

ب ادرس سخا میاره، خونه ما قولنامه اس تو سخا واحد نزد چون بر اساس کدپستی میاره ادرسو کدپستی مام یدونه اس، درحالی ک ب سایپا واحد رو داده بودیم، اما پستچی سندو اورد گف خانوم واحد رو نزده بودا شانسی زنگتون رو زدم

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

ب ادرس سخا میاره، خونه ما قولنامه اس تو سخا واحد نزد چون بر اساس کدپستی میاره ادرسو کدپستی مام یدونه ...

برای من تو سخا درست نوشته شده ولی تو ایران خودرو درست نوشتیم حالا موندم الان به کدوم آدرس میاره 

آدرس سخا یا آدرس ک نمایندگی ایران خودرو دادیم 

برای من تو سخا درست نوشته شده ولی تو ایران خودرو درست نوشتیم حالا موندم الان به کدوم آدرس میاره  ...

ادرس سخا گلم، اصن سخا برا اینه ک تایید بشه ادرستون برا سند زدن و پلاک خوردن

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️