2777
2789
عنوان

صندوق امانات بانک

12771 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی درباره صندوق امانات بانک اطلاعی داره که کدوم بانک دارن؟ شرایطش چجوریه ؟

اجاره اش چقده ؟

کسی می‌دونه لطفاً بگه خیلی ضروریه 

ملی و پارسیان و شهر دارن

شهر گفت ۴۰۰ میلیون باید سپرده کنی

ملی ۵۰ میلیون سپرده میخواد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بانک ملی داره  پولشم بستگی به سایزی داره ک میگیری  هر سری هم بری دو هزار میگرن ازت 🤣

اخه میگن مثلا طلا ببری برحسب وزن پول اجاره میگن اینا

سر زدن که خیلی باشه سالی سه چهار بار 

سلام دوسال پیش دوبار دزد اومد تو ساختمونمون و طلاهای ط اولی و دوچرخه ی ط سومی رو برد

باسه تاجاری هام از پنج تا جاری  یه جا زندگی میکنیم

دیگه برادرشوهر ط دومی مون هم از دزد ترسید وپنجاه تومن سپرده کرد و یه صندوق اجاره کرد و طلاهاشونو امانت گذاشتند تو بانک همسر منم  طلاهامون رو برد کنار اونا گذاشت

دیگه اطلاعاتی ندارم

بانک ملی شعبه کارگشایی تو تهران

سلام دوسال پیش دوبار دزد اومد تو ساختمونمون و طلاهای ط اولی و دوچرخه ی ط سومی رو برد باسه تاجا ...

اها مرسی از راهنماییت.دیشب دزد د به ساختمان ما واحد‌های دیگه رو بردن همرو 

سلام استاتر ببخشید یسوال من هم میخوام یک سری اسنادم رو بزارم تو صندوق امانات بانک. شما موفق ش ...

موفق ک شهر ما یه بانک صندوق میداد یه صندوق اندازه بسته چایی یک کیلویی رو می‌گفت پنجاه میلیون باید ودیعه بذاری دست بانک بمونه و سالی یه مبلغ هم زیر یک میلیون باید بدی که من اون پنجاه میلیون رو نداشتم 

سلاماستاتر ببخشید یسوالمن هممیخوام یک سری اسنادم رو بزارم تو صندوق امانات بانک.شما موفق شدین؟

نه هنوز بابام موافقت نکرد که صندوق بگیره خودمم باید پنجاه میذاشتم نداشتم بیخیال شدم