2777
2789
خیلی دوریم ، طرف دکتره 😂🚶🏻‍♀️ اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم گند میزنم موقع حرف زدن ، خیلیم دوسش دار ...

عههههه 

پس یجورایی موقعیتمون شبیهه

هم کلاسشی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عههههه  پس یجورایی موقعیتمون شبیهه هم کلاسشی؟

اهوم ، نه بابا بیمارش بودم😂🚶🏻‍♀️

الانم هنوزم بیماررررررشم ، دچاااارشم😂😂😂💔

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
تففف تو این زندگی 

حق ، خسته شدم دیگه ، برم گمشم 

اگه بتونم یه کتاب بنویسم راجب  عاشق شدن با کسی که نمیتونم داشته باشمش 

حتما پایانش مینویسم که روح من دفن شده در مقدمه کتابی که پایانش تو نیستی🥲

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
عزیزم💔 واقعا درک نمیکنم  چرا ؟؟؟؟  کاش آدم شم

هعی روزگار🚶🏻‍♀️منم نمیدونم چیکار کنم ... بگذریم بریم

هعی روزگار🚶🏻‍♀️منم نمیدونم چیکار کنم ... بگذریم بریم

فقط امیدوارم حالمون یروزی خوب بشه 

یروزی دوطرفه شی با یکی همچی 

یروزی خودمونو پیدا کنیم 

موفق باشی

فقط امیدوارم حالمون یروزی خوب بشه  یروزی دوطرفه شی با یکی همچی  یروزی خودمونو پیدا کنیم& ...

امیدوارم 

راستی قشنگه کتاب؟ بنظرت هدیه خوبیه؟

https://s8.uupload.ir/files/img_20230810_180721_304_8fn0.jpg

امیدوارم  راستی قشنگه کتاب؟ بنظرت هدیه خوبیه؟ https://s8.uupload.ir/files/img_20230810_18072 ...

عهه این کتابه 

دوستم بهم داده بخونم 

هنوز نخوندم ولی میگفت خیلی قشنگه👌🏻

عهه این کتابه  دوستم بهم داده بخونم  هنوز نخوندم ولی میگفت خیلی قشنگه👌🏻

جدی؟ پس حتما هدیه میدم ، مرسی که بهم انگیزه دادی💖🤍🫂

تو ک باهاش چش تو چش نمیشی اگ میدونی کسی تو زندگیش نیست  بهش بده حداقل تو دلت نمونه 🧡

باشه چشم ممنون ، برام دعا کن بتونم حرف بزنم و لال نشم تو اون شرایط😂🫂🤍