2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 58 پست
منم چهارساله دارم عالیه دیگه هرگز راضی نیستم از نوار استفاده کنم. برای خواهرمم که صب تا شب سرکاره گر ...

خوشبحالتون که اینقدر زود  باهاش اشنا شدین و به خودتون هدیه دادینش

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
از جنس سیلیکون پزشکیه  نه اصلا احساسش نمیکنی  داخل محیط واژن کیپ میشه

ببخشید شما لخته دفع نمیکنی؟

من می‌خوام بخرم ولی چون لخته زیاد  دفع میکنم چند جا خواندم که نمیتونم کاپ استفاده کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از کاپ قاعدگی استفاده می‌کنم

از وقت خریدم پشیمونم که چرا زودتر این کارو نکردم چون همیشه دودل بودم که بخرم یا نخرم و بالاخره خریدمو می‌بینم که چقدر خوبه

دیگه کثیفی‌های پد رو نمی‌بینم کاپ قاعدگی خیلی بهداشتی و تمیزه نشتی نداره دیگه خوابیدن یا فعالیت‌های روزانه برام سخت نیست

زباله کمتری تولید می‌شه 

وقتی هم میری جایی دیگه هی در به در دنبال پلاستیک نمی‌گردی لازمم نیست پده به اون بزرگی بذاری داخل کیفت از هر لحاظ که نگاه کنی عالیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خب وقتی بخوای خالیش کنی دوباره استفاده کنی چجوری تمیزش میکنی 

با آب 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دقیقا تجربه ی شما رو داشتم و ممنون بابت تاپیک اموزنده تون 😍🤍

قربونتون برم 

کاش همه  خانما استفاده کنن تا به محیط زیستمونم کمتر اسیب وارد بشه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
بخدا از نوار بهداشتی خیلی بهتره 

وقتی میخابید خون نمیره دوباره داخل رحم؟ 😐

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
ما مجردا میتونیم استفاده کنیم؟ منظورم اینه به بکارت آسیب میزنه؟

نه گلم  اگه هایمن براتون مهمه نباید استفاده کنید 

هر کی استفاده نکنه به خودش ظلم کرده 

اره واقعا