2777
2789
عنوان

خانمای شاغل میاین راهنمایی

107 بازدید | 30 پست

راستش من درامدم چندبرابر شوهرمه .طفلی درامدش کمه ولی خیلی پول دوسته .من برعکسم اصلا پول دوست نیستم ولی خب خداروشکر راضیم ..قبلنا سریه موضوعی که منم درامدم خیلی ناچیزبود بهم رک جلو مادرم گفت که من گفته بودم زن شاغل میخام وگرنه نمیتونم مخارج سرووضع یالباستو بدم فقط خوراک خونرو میدم.مامانشم همیشه بهم میگفت من از اول گفتم عروس میخام بره سرکار پول دربیاره دوتایی زندگی بچرخونین.اون موفع من جلوی مادرم خیلی حس بدبختی ازین حرفاشون کردم و از ته دل منو مادرم گریه کردیم چون دلمون شکست.ازته دلم دعا کردم انقدر پولداربشم که جلوم زانو بزنید.

حالا الان گذشته و من هم سطحم بالاترشده هم درامدم و شوهرم درامدش کمه .بنظرتون درسته که تو هرکاری بهش پول بدم؟یااینکه مخارج خونرو نصفی کمک کنم؟یا مثلا خونمو بدم کار راه بندازه؟

اینم بگم خانوادگی بشدت پول دوستن

من باشم در این شرایط برای همون مخارجی که گفته می تونه تامین کنه ریالی کمک نمی کنم و میگم برعهده شما هست و برای بقیه موارد با توجه به شرایط زندگی تصمیم می گیرم ولی کلا پول زیادی دراختیار این فرد قرار نمی دم

اگر شم اقتصادی خوبی داره ولی تمکن نداره می تونی کمک کنی که کاری راه بندازه ولی زیر نظر خودتون و ترجیحا با توافقنامه کتبی

در کل مراقب باش یه آدم پول دوست رو به راحت پول گرفتن از خودتون عادت ندید که عواقب خوبی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به هیچ عنوان توی خرجی که وظیفشه کمکش نکن‌ . این آدمای پول دوست اگه پولت روبهشون دادی؛ و ت  خرجی کمکشون کردی؛ تا کارت حقوقیت رو ازت نگیرن ول کنت نیستن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
نه .این قدرناشناسه. برا خودت جمع کن و اگه کمک خواست پول قلمبه بده که بدونی چقدر دادی

والا انقده سادم که همش ریز میدم بعد میگه تو که چیزی کمک نکردی.مثلا ۲ تومن بدهیش به داداششو دادم یا یه تومن دادم واسه خریدو.... حالا الان هی میگه چرا کمک نمیکنی

سرت درد میکنه ، علنا بهت گفته غیر از پول خوراک هیچ پولی بهت نمیدم ، حالا بهش پول بدی که کار راه بندازه ، آخه اگر شوهرت قدردان بود یه چیزی اما نه به شوهری که نمک نشناس هست ، اگرم دادی منتظر زبون درازیایه بعدیش باش

من باشم در این شرایط برای همون مخارجی که گفته می تونه تامین کنه ریالی کمک نمی کنم و میگم برعهده شما ...

نه شم اقتصادی خوبی هم نداره دوست داره بگیره که بچرخه ولی میترسم که کل پولو بدم همرو به فنا بده

راستش بعضی اوقات کارتم دستشه بره خریدارو انجام بده

کارت حقوقیت رو دست هیچ احدی نده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
سرت درد میکنه ، علنا بهت گفته غیر از پول خوراک هیچ پولی بهت نمیدم ، حالا بهش پول بدی که کار راه بندا ...

مثلا چیکار میکنه؟من واقعا سادم بخدا دلم نمیاد چون پول زیاد برام مهم نیست میگم خب بهش بدم جمع کنم که چی بشه

نه شم اقتصادی خوبی هم نداره دوست داره بگیره که بچرخه ولی میترسم که کل پولو بدم همرو به فنا بده

هیچوقت این اشتباه رو نکن

هرچقدر هم که زبون ریخت تندی کرد نقشه کشید انجام نده

انجام بدی استثمار میشی

از آدم پول دوست باید ترسید و مراقب بود

روی پولت سرمایه گذاری مطمئن انجام بده تا به سود برسه حالا از اون سود چون زندگی مشترک هست می تونی در اختیارش قرار بدی اما اینکه اختیار پولت رو دستش بدی هرگز

مثل من نکن. باید همش دعوا کنی... 

اولا درامدتو بهش اصلا لو نده...

همون قدر که خودش داره تو هم بگو دارم.‌

اصصصصصصلا به هیچ وجه بهش پول نده اما باهاش مهربون باش ... اگه بتونی... من که نتونستم. حالم از خساستش بهم میخوره. 

همیشه کینه دارم که چرا فقط خرج خوراک، اونم با هزار سختی میده.‌.. 

اما برای خانواده ش دست و دلباز و دلسوزه

هرپولی هم بهش میدی تو دفتری چیزی با تاریخ و جزئیات یادداشت کن. یا تونستی ازش بگیر؛ یا اگه خواست ناحق حرف بزنه به روش بیار