2777
2789
عنوان

محل تولد در شناسنامه راهنمایی؟؟؟؟

2607 بازدید | 10 پست
میخواستم بدونم من که تهران زندگی میکنم اگر دخترم خارج از تهران به دنیا بیاد محل تولد را داخل شناسنامه تهران میتونم بزنم با این شرایط محل زندگی تهران هست؟ مثلا من تو مسافرت زایمان کنم میتونم محل تولد را تهران بزنن؟ قانونش به چه صورته؟ کسی میدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه و چقدرم عالیه الان حتی یه روز هم تاریخ تولد بچه را اینور اونور نمیزنن همچنین محل تولد چی بود قدیما هر روز و هر ماه و قدیم ترا هرسالی میخواستن می گرفتن
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
دوست من 25 سال پیش تو تاکسی به دنیا اومده قضیه اون چی میشه

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

اگه یک مسافر از مشهد بره انگلستان تفریحى بعد اونجا زایمان کنى چى؟ میشه متولد لندن
من کیمیا جون جونى سابقم که ٢-٣ سال پیش عضو بودم اما نمى دونم چرا کاربریم دیگه مورد تایید نیست😟 اینم پروفایل قبلیم http://register.ninisite.com/Profile/View-163714.aspx
هر شهر یا کشوری به دنیا بیایی محل تولد ثبت میشه براتون عزیز نمیشه جایی دیگه رو بگیری
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
اره کیمیا جان من دختر عموم خارج از ایران زایمان داشت بچه اش نوشته شده متولد همون کشوری که به دنیا امده
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●