2777
2789

دوستی هر وقت باهاش صحبت میکنید تازه احساس بدی بهتون دست میده همیشه من باید پیگیر حالش بودم ولی قبلا صمیمی بودید من چند بار زنگش زدم جواب نداد منم تو اینستا انفالوش کردم اونم بعد چند روز فهمید منو انفالو کرد، البته میگم کاش اینکارا نکرده بودم ولی حس بدی دارم نمیدونم چمه😥جدیدا بهانه گیر شدم از کسی خوشم نمیاد مدام چیزهای منفز دیگران بچشمم میاد 😥خودم دارم عذاب میکشم ،

پیش خودم گفتم تا قبل از اینکه اون منو پس بزنه بزار خودم اینکارا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین منم همه دوستام همینن .همش من پیگیر من زنگ من فلان بخاطره چی بخاطره اینکه تنها بودم همش .یکیشون که خیلی پروژه خیلی .خیلی باهم صمیمی بودیم من همه کار براش کردم ولی خیلی پروژه هروقت میرفت تو رابطه ۱ماه خبری ازش نبود هروقت بدبخت و بیچاره بود یاده من میوفتاد عشق و حال و خوشگذرونی با بقیه بود بدبخت که می‌شد میومد سمت من .منم دیدم اینجوریه می‌پیوندند که فکر نکنه دمه دستم .بعدشم کات نکردم باهاش یا انفال و بلاک نکردم .گذاشتمش باشه هراز گاهی زنگ میزنیم بهم در همین حد هروقت که دوباره یاده بدبختی میوفته میخواد بیاد پیشه من .باهاش خیلی خوب خرف میزنم آخرشم می‌پیچند که نیاد .والا آدما لیاقت ندارن باید همینجوری باهاشون رفتار کرد .نگهشون داشت شاید یه روزی به دردت بخورن که بعید میدونم