2777
2789

انقدددددددددد طلا داشت خیلی زیاد بعد برادرشوهرش ک الان فک کنم شوهرشه چون شوهرش فوت شده رفیق صاحب اتلیس بعد برادر شوهرش ایفون ۱۴ داشت ع سوئس خریده بود پشمام ریخته بود بعد زنه هی برا من تعریف میکرد ک ۲۴ روزع فک کنم اومده ایران میخاد بره ی کشور اسمشم گفتا یادم نیس بعد ی دختر و پسرو گذاشته بود اونجا گوشیه پسرشو ک هوایی بود برداشتع بود برا خودشو برا هرکدوم ع بچه هاش ی ایفون ۸پلاس خریده بود ینی من هنگ کرده بودم مشخص بود بیش از اندازه پولدارن بعد میگف ک اونجا طالبان رشته های عکاسی گرافیک  برداشته و همه مجسمه های تو خیابونو خراب میکنه کسی نباید عکس بگیره چون نشونه بت پرستیه 

ولی واقعا هنوزم پشمام بخاطر اون همه با کلاس بودن و پولدار بودن ریخته برادر شوهرش یدونه ع این پوکو خفنام داشت اصن ی وضعی 

تازه صاحب اتلیه میگف خیلیم خطرناکن یکی از زنداداشاش اموال بردارشوهرشو ک زده ب اسم زت داداشش بالا میکشه میره ترکیه ازدواج میکنه اینم میکشتش میگه خیانت کرده پشمامممممم😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام جالب بود که چقدر شما تو کار بودی😂😂😂😂😂

اسم و مدل و برند گوشی ها رو چه دقیق دیدی

حقیقتا برگ واسم باقی نذاشتی😂😂😂

بعد من چند روز پیش میخواستم واسه مامانم گارد بخرم زنگ زدم بهش میگم مامانم مدل گوشیت چی بود گفت نمیدونم🤣🤣🤣در نهایت رفته جعبه گوشیشو دیده اومده میگه هواوی Y9 که موفق شدیم یه فاکینگ گارد بخریم🤣🤣🤣🤣

.Pain🔥you made me a believer

من کلا ازشون خوشم نمیاد و دل خوشی ازشون ندارم

منم والا از اون داستان تجاوز دیگه توشهرما نیستن و رفتن اما یسریاشون انگار مملکت ملل اوناست ماها مهاجریم😐👌🏻

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]

زیاد طلا داشتن که با کلاسی نیست.البته برای گوشی های آیفونشون اکثر افغانها گوشی آیفون دارن چون فامیلهاشون کشورهای اروپایی ساکن هستن و براشون پول میفرستن الان یارو ۷۰۰ ۸۰۰ یورو بفرسته  اینجا میتونه باهاش آیفون بخره وکلا علاقه ی خاصی هم دارن که آیفون داشته باشن.

برام جالب بود که چقدر شما تو کار بودی😂😂😂😂😂 اسم و مدل و برند گوشی ها رو چه دقیق دیدی حقیقتا بر ...

اره مدل گوشیا رو خیلی میشناسم 😂😂بعد چون افغانیم بودن ببشتر دقت کرده بودم😂😂