2777
2789
عنوان

انسانی یا فنی و حرفه ای؟

218 بازدید | 16 پست

من امسال انتخاب رشته دارم نهم هستم 

تجدید آوردم ولی معلم خصوصی گرفتم پاس میکنم امتحان هارو 

حالا بین طراحی دوخت و انسانی موندم به هر دوتاشم علاقه دارم.

هنرستانی که طراحی دوخت آموزش بده از خونمون خیلی فاصله داره و مسیرش یک طرفه است سرویس هم نداره

ولی دبیرستان تقریباً نزدیکه خونمونه و مشکلی برای رفت و آمد ندارم.

از لحاظ مالی هم وضعیتمون متوسطه

میگن خرج طراحی و دوخت زیاده و بالاس که مشکلی در مورد هزینه هاش ندارم 

ولی میترسم در آینده بیکار بشم میترسم تو زمستون ،سرما و.... پشیمون بشم چون فاصله اش خیلی زیاده از خونمون،میترسم تهش بیکار بشم 

مامانم میگه برو انسانی هم موقع درس خوندن حقوق میدن سابقه کار و بیمه هم رد میکنن تابستونم تعطیلی 

با وجود همه اینایی که گفتم کدوم رشته رو برام مناسب میدونید؟لطفاً تجربه خودتون یا اطرافیانتون رو هم به اشتراک بزارید ممنون♥️🌱

تعداد رای : 9
نظرسنجی
انسانی(فرهنگیان دوس دارم قبول شم)📚✏
8
88%
طراحی دوخت🪡🎨
1
11%
بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

خب فرهنگیان که خیلی خوبه اما خب تلاش خودت رو خیلی مطالبه چون توی انسانی میتونم بگم اکثرا فرهنگیان می‌خوان باید رتبه ات خیلی خوب بشه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فرهنگیان که خیلی خوبه اما خب تلاش خودت رو خیلی مطالبه چون توی انسانی میتونم بگم اکثرا فرهنگیان می ...

خودمم به خاطر همین موضوع تردید دارم

موقع درس خواندن ک حقوق نمی‌دن .مگه اینکه بعدش برادانشگاه بری تربیت معلم .از لحاظ آینده ش ک نگاه کنی ...

بله علاقم تربیت معلمه تو انسانی

خیلی ها شک به دلم انداخت که بری فنی آینده نداری و... از طرفی هم میترسم خسته بشم به خاطر راه دور و...

بله علاقم تربیت معلمه تو انسانی خیلی ها شک به دلم انداخت که بری فنی آینده نداری و... از طرفی هم میت ...

اگه علاقه ت تربیت معلمه برو حقوقش الان ده دوازده تومنه درآینده هم طبق همین روال خوب پیش می‌ره .علاقه نباشه موفق نمیشی

ما چی مناسب میدونیم؟ خودت باید چیزی که مناسبته پیدا کنی عزیز

مشکلم همینه نمیتونم چیزی که مناسبمه رو پیدا کنم

اگه علاقه ت تربیت معلمه برو حقوقش الان ده دوازده تومنه درآینده هم طبق همین روال خوب پیش می‌ره .علاقه ...

ممنون بابت راهنماییت💖

خودمم به خاطر همین موضوع تردید دارم

کاری نداره قبل کنکور  برو آزمونای سنجش رو شرکت کن میفهمی رتبه ت تو کنکور چند میشه درک میکنی ک تلاشتو چ قدر کنی ک برا ش رتبه بیاری .چون وقتی آزمونشو میدی بهت میگن بااین نمراتت تو کنکور چه رتبه ای میشی و برا تربیت معلم باید چند بیاری من از دوم دبیرستان میرفتم آزمونای کانون همونی شد ک اوناگفتن

کاری نداره قبل کنکور  برو آزمونای سنجش رو شرکت کن میفهمی رتبه ت تو کنکور چند میشه درک میکنی ک ت ...

واقعاً ؟چقدر خوب موفق باشی