2777
2789

نمونه فضاش بهتره

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کدوم مدرسه هست ولی میدونم مدارس نمونه بهتر از مدارس دولتیه پس اشتباه نکن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
من نمونه بودم البته یه شهر دیگ فرقی با مدرسه عادی نداشت 

دقیقا 

البته‌ برای من رمان کرونا بود 

الآن حتمن بیشتر ب بچه هاشون رسیدگی میکنن

اسی بنظرم نمونه هرچی هس بهتر از دولتیخ

نمیدونم کدوم مدرسه هست ولی میدونم مدارس نمونه بهتر از مدارس دولتیه پس اشتباه نکن

میترستم درساش خیلیرسنگین باشه 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
میترستم درساش خیلیرسنگین باشه 

نه نترس اگه هدفت دانشگاه رفتنه اتفاقا خیلی فرصت خوبی نصیبت شده اصلا هم اینجور که فکر میکنی نیست خواهشا رشته انتخابیت چیه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
نه نترس اگه هدفت دانشگاه رفتنه اتفاقا خیلی فرصت خوبی نصیبت شده اصلا هم اینجور که فکر میکنی نیست خواه ...

ریاضی فیزیک می خواستم برم و همونو هم نمونه دولتی قبول شدم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه