2777
2789
عنوان

کلاس زیست آفلاین خوبه؟

207 بازدید | 36 پست

من میخوام با فرهمند نیا بگیرم کنکوری بعد دهم و دوازدهمش آنلاینه یازدهم آفلاین

به نظرتون خوبه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم به سوال  کنکور در سال دوبار برگزار میشه؟ ؟ و این که ایا همومیا حذف شدن؟

دو ساله بله

امسال دی و تیر برگذار شد

۴۰۳ قراره اردبیهشت و تیر برگزار بشه 

و عمومی ها حذف شدن

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

عزبزم من ایشون رو نمیشناسم چندسال قبل کنکور کارشناسی دادم الان ارشد میخونم ولی در مورد کلاس افلاین به صورت کلی بخام نظر بدم اگر حضوری میتونی بری و مسیدس بهت دور نیس زیاد ک خیلی وقتت بگیره حضوری برو

کلاس افلاین بستگی ب کیفبت تدریس و  بعدم خودت داره ک بخاطر افلاین بودن همشو تلنبارنکنی روهم الکی پول بدی و نخونی واینک در کتار افلاین بودن رفع اشکال هم داشته باشه ن صرفا ی سدی ویدئو و وکلاس ضبط شده فقط

من برا کنکور ارشدم ی درسای تخصصیم رو کلاس افلاین شرکت کردم وراضی بودم 

دو ساله بله امسال دی و تیر برگذار شد ۴۰۳ قراره اردبیهشت و تیر برگزار بشه  و عمومی ها حذف شدن

نازنینم من میخام کنکور بدم برای دی کی باید ثبت نام کنم؟ 

شرایط سنی تربیت معلم برداشتن؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

عزیزم به سوال  کنکور در سال دوبار برگزار میشه؟ ؟ و این که ایا همومیا حذف شدن؟

آره یکی تیر یکی اردبیشهت برگزار میشه

عمومیه حذف شدن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
نازنینم من میخام کنکور بدم برای دی کی باید ثبت نام کنم؟  شرایط سنی تربیت معلم برداشتن؟

الان ک 402 ایم ینی دی ماهش کنکور هست 

من میخام ثبت نام کنم 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

توکه میخای هزینه کنی کلاس جامع استاد عظیمیو بگیر ک بهترین دبیر زیست ایرانه )

میگن واسه اونایی که سطحشون بالاس

عزبزم من ایشون رو نمیشناسم چندسال قبل کنکور کارشناسی دادم الان ارشد میخونم ولی در مورد کلاس افلاین ب ...

بله داره پشتیبان

نازنینم من میخام کنکور بدم برای دی کی باید ثبت نام کنم؟  شرایط سنی تربیت معلم برداشتن؟

امسال دی ماه نیست

اولین اردبیهشت دومی تیر ماه هست

گفتن برااشته شده شرایط سنی 

ولی اینم هست احتمالا میخوان از امسال برای تربیت معلم آزمون جدا برگزار کنن

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

دی دیگه نیس رفته اردیبهشت

نه واسه آزمون تربیت معلمی بر نداشتن 

ولی واسه کنکور برداشتن