2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردیم

993 بازدید | 46 پست

تو دوران عقدیم 

و سه شنبه ما بحثمون گرفت و دیگ طوری رفت رو اعصابم ک فحشش دادم

و اینا پشت گوشی تو چت اتفاق افتاد 

از اونروز ن دیگ زنگ زدیم ن پیام 

ما تا یسال رابطمون خیلیی خوب بود و اصلا نمیزاشت قهرمون ب ساعت بکشه ولی الانا مغرور شده 

نمیدونم کسی بهش یاد داده یا کلا چشمون زدن ک هرماه باهم دعوامیکنیم

و ایندفعه من پیشقدم نمیشم برا اشتی دیگ بیخیال شدم 

این دفعه ک‌ گذشت

دفعه بعد دلخوری و قهر و تو گوشی نکشون ، حضوری حرف بزن

همو نمیبینید بهم بی احترامی میکنید و…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

برای چی فحشش دادی؟کارت خیلی بد بود حق داره ناراحت بشه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوشگلم کسی یادش نداده مردا همینن خرشون از پل بگذره بفهممن به دستت آوردن جفتک میندازن نمیدونمم چراااااا واقعا😒 سعی کن یکم بی توجه باشی برای خودت وقت بگذرون بفهمه برای خودت ارزش قائلی

منم یه بار فش دادم قطع کردم بیچاره زنگ زد گفت ب من گفتی گفتم آره خوب کردم بازم قطع کردم 

بعد نمیدونم چرا یه لحظه ترسیدم مامانم جرت نداشت به بابام یه چیزی بگه شاید برا همین ترسیدم

ولی از اون موقع ب طور کامل عوض شد نشد آدم قبلی

عزیزم منم از نامزدم قهر کردم دیشب یه ناراحتی کوچیک 

امشب قرار بود از تهران بیاد

ولی تا حالا بهم زنگ نزده 

نمی‌دونم زنگ بزنم یا نه

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲