2777
2789
عنوان

نمیدونم بمونم پشت کنکور یا ن

125 بازدید | 9 پست

من دوسال ترک تحصیل کردم بعد دوباره رفتم مدرسه بزرگسالان برای گرفتن دیپلم ، مدرسمون نه معلم داره نه اموزش ، خودمون باید میخوندیم و پاس میکردیم ، با سختیه زیاد خودم خوندم و امتحانات نهایی رو پاس شدم و معدل کتبیم شده17 و خرده ای 

دیگه خودتون میدونید چقد امتحانات نهایی سخته دیگه بدون معلم و آموزش که بدتر 

خلاصه الان با امسال دوسال میشه که کنکور میدم ولی رشته های تاپ قبول نمیشم ، البته هیچی نمیخوندم چون بدون اموزش سخته خب 

همه دور و اطرافم تحصیل کردن خاهرم امسال نمونه اورد ، خودمم تو نمونه بودم ولی خب نشد ک بشه 

امسال نمیدونم رشته های پاییترو بزنم یا بمونم پشت کنکور 

همسرم میگه بخون واسه پزشکی واسه خودت معلم خصوصی بگیر و بخون 

23 سالمه بنظرتون بمونم میتونم بیارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر شخصیه خودمه 

به نظر من پشت کنکور موندن اشتباهه 

ولی اگه خودت علاقه داری یا واقعا روحیه ی درس خوندنو داری بمون بخون قبول شو 

چون تو باید شرایطو در نظر بگیری اینکه اولا متاهلی ولی باید سرت تو درس و کتاب باشه کمتر میرسی به شوهرت و خودت اینارو در نظر بگیر 

مهترین چیزم علاقه و روحیه ی خودتو اگه میتونی کنار بیای بخون ایشالا موفق میشی