2777
2789

من نمیتونم پایه یک تصمیمم بمونم مثلا یک روز یک کاریو میکنم بعدش زود ول میکنم. از تصمیمات پشیمون میشم زود. یک روز میبینی درس میخونم فرداش باز ول میکنم. یک روز ورزش میکنم فرداش باز هیچی. خودم دارم دیوونه میشم. یک روز میبینی تصمیم میگرم بایکی دوست بشم فرداش پشیمونم. دارم دیوونه میشم از این اخلاقم😭

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
میترسی آدما ولت کنن؟  شور یه کارو در میاری؟

نه حقیقت از اون آدمیم حس خستگیبهمدس میده مثلا میگم تنهابودم چه قدر خوببود باز تنها میشم میگم چه قدر بااون ادمبودم خوب بود😭فک کنم دیوونم یکم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حقیقت از اون آدمیم حس خستگیبهمدس میده مثلا میگم تنهابودم چه قدر خوببود باز تنها میشم میگم چه قدر ...

ببین ممکنه اینا از تیپ شخصیتی مرزی باشه یکم درموردش بخون 

اون دوتا که گفتم علائمش هستن

خدایا شکرت که هستی =)
ببین ممکنه اینا از تیپ شخصیتی مرزی باشه یکم درموردش بخون  اون دوتا که گفتم علائمش هستن

چشم ممنون💔🙁