2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دوره نامزدی دوره شناخته گلم و بیشتر باید تمرکز روی شناخت باشه تا رابطه 

واسه رابطه وقت هست 

وگرنه اگر درگیر این قضیه بشی مجبور میشی چشمام رو همه چی ببندی بعدش لایه بچه بسوزی و بسازی یا طلاق

واسه اینکه شاید نشد یکی از آشناهای ما عقد بود رابطه کامل داشتن چنماه قبل عروسیشون پسره فوت کرد الان دختره هم مونده چیکار کنه جوری بود ک یبارم سقط داشت🥲

درسته حلال بوده ولی نشد 💔

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 

بایدی نداره دست خودته.چون خدایی نکرده امکان جدایی ممکنه باشه و بخوای ازدواج مجدد کنی میگن نداشته باشی بهتره.بعدم بعضی‌ پسرا به خواستشون که میرسن یکم گربه رقصونی میکنن و برای گرفتن مراسم اذیت میکنن.بازم میگم بستگی به خودت و خونوادت داره هرکسی یه جوره

یکی از همسایه ها تو نامزدی رابطه داشت نامزدش فوت شد و خودش هم الآن دختر نیست تو دادگاه هم نتونست ثابت کنه هیچی از دارایی های شوهرش بهش نرسید

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅