سلام به نظر من فرهنگیان خیلی خیلی خوبه ولی بازم فکراتو بکن 😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم میشه بگید تا چه سنی شده؟ به نظر من هر دوش روشرکت کن چون کنکور اگه خیلی سال از درس خوندنت گذشته کتابت ومنابعش زیاده و ممکنه نشی ولی استخدامی کتاباش کمتره و اگه با توجه به رشته دانشگاهت پیش بری خیلی منابع همون درس های دانشکاهته که پاس کردی منم داشتم به این موضوع فکر میکردم به نظرم هر دوش رو باید داشت فقط بهم میگی تا چه سنی شده دانشگاه فرهنگیان و آزمون
ینی چی ینی الان مثلا یکی سی سالشه درس بخونه کنکور بده بره فرهنگیان قبول شن میشه
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس