2777
2789

سلام به نظر من فرهنگیان خیلی خیلی خوبه ولی بازم فکراتو بکن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه بگید تا چه سنی شده؟ به نظر من هر دوش رو‌شرکت کن چون کنکور اگه خیلی سال از درس خوندنت گذشته کتابت و‌منابعش زیاده ‌و ممکنه نشی ولی استخدامی کتاباش کمتره و اگه با توجه به رشته دانشگاهت پیش بری خیلی منابع همون درس های دانشکاهته که پاس کردی منم داشتم به این موضوع فکر میکردم به نظرم هر دوش رو باید داشت فقط بهم میگی تا چه سنی شده دانشگاه فرهنگیان و آزمون 

سلام عزیزم میشه بگید تا چه سنی شده؟ به نظر من هر دوش رو‌شرکت کن چون کنکور اگه خیلی سال از درس خوندنت ...

عزیزم استخدامی منابعش خیلییییییی بیشتره یه نگاه به کتاب‌اش بنداز .ولی می‌خوام بدونم کدوم بخونم احتمال بیشتری داره قبولیش

ببخشید استارتر یه سوال داشتم

الآن نتایج کنکور اومده 

من شماره پروندمو ندارم 

چطور باید بگیرم ؟

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

منم تو همین دوراهی هستم

من بیشتر از این میترسم بخونم برای کنکور بعد این قانونم تصویب نشه باز برگرده رو ۲۲سال

بعد شما کارشناسیتو از دانشگاه دولتی گرفتی؟

اینکه میگن یک نفر حق دوبار استفاده از دانشگاه دولتی نداره راستع؟

ینی چی ینی الان مثلا یکی سی سالشه درس بخونه کنکور بده بره فرهنگیان قبول شن میشه

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس