2777
2789
عنوان

بچم تبش با هیچی نمیاد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 40 پست
مگه ازش ازمایش گرفتن میگن عفونت نداره

نه

همینطور حلق و گوش اینارو تو مطب دید

گفت اگه تبش بیشتر 5 روز طول کشید ببر آزمایش بده

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن
دیشب دکتر بودم گفت با همین داروها باید تبشو کنترل کنی اصن مغزم دیگه نمیکشه

ایشالا خوب میشه گلم ،

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خوب میشه گلم ،

انشاالله

بچه ها خیلی دعا کنید دخترمو

من تحمل تشنج دوبارشو ندارم

دلم داره میترکه

انشاالله بچه ها خیلی دعا کنید دخترمو من تحمل تشنج دوبارشو ندارم دلم داره میترکه

گلم هیچی نمیشه ببرش بیمارستان با یه سرم میارن پایین عزیزم

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
نه همینطور حلق و گوش اینارو تو مطب دید گفت اگه تبش بیشتر 5 روز طول کشید ببر آزمایش بده

غلط کرده وقتی ازمایش نگرفته ازکجا میدونه عفونت نداره من هرموقع دخترم تب کنه میدونم عفونته سریع میگم ازش ازمایش میگیرن مخصوصا ادراروبعدخون

ببین دختر منم ده روز پیش همین ویروس رو گرفت . تبش تا ۳۹.۷ هم رفت . با هیچی هم پایین نمیومد . هزیون میگفت دختر ده ماهم😭 فقط و فقط از شیاف دیکلوفناک نتیجه دیدم ‌. نه قطره استامینوفن . نه پروفن . نه شیاف استامینوفن

بیخیال ما درد خود را به خدا هم نگفته ایم
ببین دختر منم ده روز پیش همین ویروس رو گرفت . تبش تا ۳۹.۷ هم رفت . با هیچی هم پایین نمیومد . هزیون م ...

شیاف دیکلوفناک را دکتر تجویز کرد یا خودتون دادید؟؟

ببین دختر منم ده روز پیش همین ویروس رو گرفت . تبش تا ۳۹.۷ هم رفت . با هیچی هم پایین نمیومد . هزیون م ...

میشه بپرسم چه دوزی شیاف دیکلو و هر چند ساعت استفاده می‌کردید براش؟؟

میشه بپرسم چه دوزی شیاف دیکلو و هر چند ساعت استفاده می‌کردید براش؟؟

خودم دادم به پیشنهاد زنداداشم زدم براش . اون دکتر نوشته بود برا بچش . ببین تا ده ساعت هیچ تب نداره . دوباره میذاری اگه داشت . دو سه بار بذاری خوب خوب میشه 

بیخیال ما درد خود را به خدا هم نگفته ایم