2777
2789
عنوان

تا نوزاد نخوابه نباید بخوابم نع؟😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر دوساعت باید شیرش بدی یع  وقت قندش نیوفته اصلا نخواب مراقبش باش

هر ۲ ساعت شیر میدم ولی الان اصلااا نمیخوابه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
مال من تو اتاق زایمان چشاش یه وجب باز بود اطراف رو نگاه می‌کرد یادش بخیر تا ۱۰ روز آپارتمان آرامش ن ...

بچه های منم بیشتر بیدار بودن،فقط چشاشون پف داشت😅

هر کی میدید میگفت جل الخالق ما بچه نوزاد ندیدیم چندساعت چشماش باز باشه،همشون میخوابن که.

دختر بزرگم کولیک هم داشت،علاوه برچشماش دهانش هم دائم باز بود ،حنجره طلایی بود😂😂😂😂😂

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه😍🥰🥰🥰 منم پسرم دو ماهو هجده روزشه نه نخواب تا بخوابه شیر دادی بهش ...

مرسی عزیزم اره شیر دادم تروغم زد گوزم زد کج هم خوابوندم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
میتونی بخابی؟ گریه میکنه بیدار میشی

ساکت مونده زول زده ب در و دیوار

ای جانم،خدا حفظش کن،شیرش بده میخوابه دیگه😅 بچه های من تا ۱۰ روز چشاشون زیاد باز نمیشد ازبس پف داشت ...

شیروووو دادم نمیخوابه🤣

قشنگ چشارو درشن کرده زول رده ب در و دبوار

من تایم خوابم به هم میریزه  یه ادم دبگه میشم 

البته الان نشستم تا پسرم بخوابه و مشکلی هم ندارم ولی وقتی میخوابیدم و بیدارم میکردن خیلی اذیت میشدم 

خداروشکر بچه هام خواب شبشون بد نیس 

این یکیم از شیر گرفتم که تا الان بیداره 

من بچه هام نی نی بودن اگه شب بیدار بودن میخوابیدم 

مثلا بیدار بمونم چیکارش کنم؟؟؟

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شیروووو دادم نمیخوابه🤣 قشنگ چشارو درشن کرده زول رده ب در و دبوار

اخ ننه نگو دلم ضعف رفت،یاد نوزادی بچه هام افتادم،دلم تنگ شد برای اونموقع😍

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)