2777
2789
عنوان

غم بی مادری😔

186 بازدید | 7 پست

وقتی بچه بودم مادرم فوت کرد، تا وقتی مادربزرگم زنده بود اصلامتوجه نبودم مادر ندارم، وقتی اون رفت تازه بی مادری رو متوجه شدم، یه خواهر داشتم همدمم بود برام عین مادر بود هر روز باهاش حرف میزدم، وقتی میومد خونم برای کوچکترین چیز زندگیم ذوق میکرد همیشه بهم میگفت قدر زندگیتو بدون، تازه داشتم مهر مادری رو تجربه میکردم که تنهام گذاشت دوباره مادرمو از دست دادم  دنیا رو سرم خراب شد، الان چند ساله که ندارمش، وقتی دلم میگیره دوس دارم با یکی حرف بزنم با مادرم، خواهرم ولی ندارمشون، خیلی تو روحیم تاثیر گذاشته اعتماد به نفسمو از دست دادم خیلی احساس تنهایی میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گوشیم دست پسرم بود نتونستم تایپ کنم شرمنده.خدا به دلتون آرامش بده و بهترینها رو سرراهت بزاره ...

خواهش میکنم عزیزم دشمنت شرمنده، مرسی بابت دعای قشنگت ممنونم همچنین