2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین لطفا😭🫂

98 بازدید | 15 پست

پسره بایه دختره دوست بوده

بعد از من حس ششم خواست منم گفتم حس خوبی ندارم اونم با دختره بهم زد با من حرف عاشقانه میزد ولی من هیچی نمیگفتم امشب که فهمید حسی بهش ندارم گفت فردا به دختره میگم تو نشستی زیر پام و فقط میخواستی عذابم بدی

میتونن به جرم مزاحمت ازم شکایت کنن؟

یا اگر بلایی سرخودشون بیارن خانوادشون یا هرکی میتونن ازم شکایت کنن ؟من مجرم حساب میشم؟

توروخدا بگین

یه جوری حرف می‌زد استرس میگرفت

من بهش گفته بودم درباره حس ششم تضمین نمیکنم اونم میگفت نه دیگه قبول نیست من از شما ضمانت نامه کتبی دارم☺️این استیکرو میزاشت یا می خندید

بعدش که بهش گفتم میخام از نی نی سایت برم گفت فلان ساعت بیا سایت باهات حرف بزنم منم نرفتم بعد از سه روز یه ترسی افتاد تو جونم بهش پیام دادم گفت با دختره کات کرده منم گفتم نگرانم اتفاقی برام بیوفته اونم گفت اگر فقط واسه این پیام دادی خیالتو راحت کنم نگران نباش نگران منم نباش اصن گور پدر من خودم احمق بودم بعدشم گفتم قسم بخور قول بده برای من اتفاقی نیوفته و برای تو هم بد نشه هیچی نگفت و فقط گفت چرا اومدی گند زدی به حالم میزاشتی توهمون حال میمردم شدم چوب دوسر فردا به دختره میگم زیر پام نشسته بودی و میخواستی حال منو بگیری و اونو پیشم خراب کنی منم گفتم توروخدا بگو هیچی نمیشه و لینا جواب نداد

حالم خیلی بده وسواس فکری هم دارم بدتر کرده

میخوام تا مهر صبر کنم ببینم چی میشه

بلایی سرخودشون نمیارن؟ چیزی نمیشه؟

بگیر بخواب دختر گور بابای هر دوشون

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم نمیتونم خیلی میترسم خودش یا دختره بلایی سرخودشون بیارن

باور کن الان یارو داره به ریشت می‌خنده.،😕

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

😐

والا دختر فقط داری خودتو‌اذیت میکنی اونم داره سربه سرت میزاره ولشون کن

البته همین طوری هست خیلی م‌اقع فکرت یه جا باشه نمیتونی از خودت دورش کنی

اگه میتونی یه ارامبخشی چیزیبخور خیلی تاثیر داره البته زیر نظر پزشک

تیکر رسیدن به هدفم