2777
2789
کاش ینفر حوصله داشت درمورد انواع قهوه ها فرقشون کامل توضیح میداد

دانه قهوه به دو دسته کلی تقسیم میشه

عربیکا

ربوستا

عربیکا عطر بیشتری داره کافئین کمتری و طعمش به ترشی نزدیک است و گرونتر است.

ربوستا کافیین بیشتری دارد و بسته به میزان رست(بو دادن) تلختر است و ارزانتر

حالا بر اساس کشوری هم که این دو مدل قهوه کشت شده اسم روش میزارند ولی غالبا حداقل تو ایران اعتباری نداره.

اما روش های ساختن قهوه سه گونه است.

ترک

فرانسه(دمی)

اسپرسو(ایتالیایی)

قهوه ترک ریز اسیاب میشود و با قهوه جوش درست میشود

قهوه اسپرسو اسیاب متوسط داره و با موکاپات یا دستگاه اسپرسو درست میشه

و اما قهوه فرانسه به روش دم کردن درست میشه و اسیاب درشتر داره و تین روش دم کردن خودش دنیایی است که انواع سایفون و کلور و ... دارد.

اگر سوالی داری در خدمتم

کاش ینفر حوصله داشت درمورد انواع قهوه ها فرقشون کامل توضیح میداد

اما راجع به ادراک طعم قهوه.

قهوه ترک تلخیش توی دهن پخش میشه و یک ته مزه سوختگی داره که از اتفاق برای برخی افراد خوشایند است.

قهوه اسپرسو تلخی گزنده ای داره که باعث ایجاد شوک چشایی میشه و ادم را از خواب میپرونه. بعد از اینکه اسپرسو را کامل قورت دادی و اب دهنت را جمع کردی تازه اون حس خوشایند بادی توی دهن ایجاد میشه خصوصا وقتی با دستگاه زده باشی.

و اما فرنچ، نگم برات که هر جرعه که به ارومی روی زبونت  حرکت میده یک حس متفاوت ایجاد میکنه. اولش تلخی شکلاتی ملایم و بعد کم کم عطرش از روی زبونت میرسه به حسگرهای بینی.

کلا فرانسه قهوه سبکیه و اصل طعم قهوه را میده البته اگر دانه مناسب انتخاب کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیت شیرین باشه انشاالله قهوت تلخ تلخ همیشه. ترکیب قهوه را بیشتر ببر سمت ربوستا. مثلا ۷۰ یا ۸۰ ر ...

قربونت بشممم مهربونن❤️همچنین ❤️

ممنونن😍👌

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
البته چایی جای خودش را همیشه داره. من هم چایی میخورم ولی استکان کوچیک. ترجیح میدم دوتا استکان کمر ب ...

اره نمیشه زیاد خورد 

من فقط وقتایی که کباب یا غذای چرب میخورم دمنوش زرشک و عناب میخورم خیلی خوبه

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜