2777
2789
عنوان

سوال راجب پریود

43 بازدید | 7 پست

خانما من پارسال عروسیم بود و به خاطر این که شب عروسی پریود میشدم قرص ال دی خوردم که بعد از اون کلا ریخته شد بهم 

۱۸ روز ۱۸ روز عقب مینداختم تا نه ماه همش عقب مینداختم سه ماه  اوکی شد حالا دو ماهه که سر تایم پریود میشم ولی چند قطره میاد دیگه نمیاد تا چند روز دوباره چند قطره بعد از ده روزم تا سیکل بعدی هروز چند قطره میاد 

ومنی که پریودیم شدید بوده

الان خیلی استرس دارم دکتر زنان وقت گرفتم شهریور نوبتمه گفتم بپرسم ببینم کسی اطلاعی چیزی داره کمکم کنه

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  
ال ای دی بهتون نساخته خیلی بده رو اکثرا بهم می ریزونه

یعنی الان بعد یکسال و دوماه هنوز به خاطر اونه 

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دکتری که وقتش خالی تر بود نوبت میگرفتی حتی انلاین

اصلا خوب نیستن اینم چون اوضاعم خراب شد وقت گرفتم قبل عروسی عفونت داشتم دوتا دکتر خوب رفتم وحشتناک بود از همه دکترا بدم میاد درست وقت نمیزارن نه فقط زنان همشون

اصلا خوب نیستن اینم چون اوضاعم خراب شد وقت گرفتم قبل عروسی عفونت داشتم دوتا دکتر خوب رفتم وحشتناک بو ...

من یبار مجبور شدم اینترنتی گرفتم خیلی دکترش خوب و باتجربه بود از برنامه ساینا

من یبار مجبور شدم اینترنتی گرفتم خیلی دکترش خوب و باتجربه بود از برنامه ساینا

ممنونم