2777
2789

بنظر شما چرا درحالیکه قیمت خودرو های داخلی زیاده و کیفیتشون کمه بازهم مردم ازشون استقبال میکنند و میخرند؟؟؟

اگه میشه دو دقیقه راجع بهش فکر کنید.

نظراتتون بسیار حائز اهمیته ممنون

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

خب عزیزم چون وضع مالیشون به همین غراضه ها میخوره مثن خارجی با کیفیت خیلی گرونه ترجیح میدن پراید بی کیفیت بخرن درسته گرونه ولی از خارجیه ارزون تره 

خلاصه کلام ناچاری

کسی که زیاد منم منم میکنه و حرف تو کتش نمیره رو جدی نگیرید تاکسی خالی بوق زیاد میزنه☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این دلیل که گزینه ی جایگزین ندارند. وقتی کسی انتخاب دیگه ای نداره دیگه استفاده کردنش اسمش استقبال نیست. اسمش استفاده از سر ناچاری هست. 

ماشین های خارجی در ایران قیمتشون حتی از بازار جهانی گرون تر هست. قیمت اجناس دیگه در ایران گاهی از یک پنجم قیمت جهانی هم کمتر هست. ولی قیمت ماشین خارجی در ایران تا دوبرابر قیمت جهانی هم می تونه بالاتر باشه. خوب دلیل هم مالیاتی هست که هنگام واردات ماشین حکومت می گیره. این هزینه می ره روی قیمت ماشین. 

اره تو ایران هر چی گرون باشه بیشتر طالب داره

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

چون سیستم  فاسده شما نخری دیگه نمیتونی بخری تااخر عمرت یا باید 10برابر بری زیر قرض یا کلا بیخیال ماشین بشی که با این کرایه هااا وحشتناکه من 3 سال پیش پرایدم فروختم 35تومن که 206بگیرم ظرف 2ماه قیمتش 3برابر شد یعنی 2ماه بعد باید 50تومن میزاشتم میتونستم تازه مدل ماشین خودم لگیرم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
چون سیستم  فاسده شما نخری دیگه نمیتونی بخری تااخر عمرت یا باید 10برابر بری زیر قرض یا کلا بیخیا ...

چقدر بد متاسفم ممنون از نظرتون امیدوارم نظرات بیشتری دریافت کنم 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍