2777
2789
عنوان

میشه جواب سوال زنونه دارم بدین

212 بازدید | 11 پست

من ده روزه ترشح بی رنگ و کشدار دارم از دوشنبه هفته پیش مگه تخمک گذاری چند روز طول می‌کشه

تاپیکامو بخونین متوجه میشین

ممکنه عفونت باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونته؟به نظرت

به نظرم اره شو رت نپوش تو دستشویی هم خودت خشک کن زیاد دستمال نکش که پرز ها نچسبه 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

تو خونه ش و ر ت نپوش پیراهن کوتاه یا دامن بپوش دستشویی هم میری با دستمال خودتو خشک نکن از پارچه نخی استفاده کن 

منم دقیقا مثل شما میشم دامن میپوشم ش و ر ت نمیپوشم سه چهار روزه خوب خوب میشم من هرماه همینجوریم عفونته

تو خونه ش و ر ت نپوش پیراهن کوتاه یا دامن بپوش دستشویی هم میری با دستمال خودتو خشک نکن از پارچه نخی ...

من اصلا شو.رت نمی‌پوشم همیشه هم دامن دارم این اولین باره

شنیده بودم اگه اینجوری باشه مدلش عفونت نیس